Gość 23.10.2002 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Kiedyś na łamach MURATORA ukazywał się cykl bardzo ciekawych i pouczających artykułów Pana Nitki - Po Nitce do kłębka. Dlaczego zaprzestaliście tego cyklu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maco 23.10.2002 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2002 Popieram. Sam chcę wybudować dom w technologii szkieletowej i jak mnie pamięć nie myli w ostatnich kilku (-nastu) numerach bardzo skromnie było o tej technologii - a wiadomo jak dokładna ona musi być, żeby nie było problemów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mysza 24.10.2002 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Podpisuję się pod tym. Ja też chcę więcej artukułów na ten temat!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.10.2002 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 A ja jeszcze dodam, że nawet w domach murowanych robi się lukarny w technologii szkieletowej i ich poprawne obrobienie graniczy z cudem. Więcej Nitki dla ludu i więcej opisów detali łatwych do sknocenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 24.10.2002 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Ja też bardzo cenię wypowiedzi P. W. Nitki. My na forum korzystamy, niech lud bez internetu też czegoś się dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts