Agawik 13.05.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 hej czy ktoś ma dom z górnym tarasem ? u mnie jest właśnie taki nad salonem ( 40 metrów kw ) . Szukam kogoś kto powie jak i za ile mozna zrobić izolację + wykonałby coś takiego . Praca w zasadzie od zaraz tzn . jak nie będzie lało . pzdr Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Agniszko jakbys kogos znalazla, to ja tez prosze o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rys1719499428 18.05.2005 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Też poszukuję fachowców, którzy zgodnie z technologią zrobiąnową izolację cieplną i przeciwwilgociową na tarasie nad salonem w starym domu. Kilka ekip już oglądało ale żadna nie mogła pochwalić się referencjami z takich prac ani rzetelną wiedzą na temat technologii, którą proponują.Były to radosne pomysły "fachowców" zamiast spójnego rozwiązania jakiegoś jednego producenta.Szukam więc dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rys1719499428 30.06.2005 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Zwróciłem się do firmy Deitermann. Przysłali fachowca na oględziny a następnie przysłali ofertę z opisem wykonania. Cena mnie powaliła.145 zł/mkw robocizna i 400 zł/mkw materiały.Co Wy na to???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekpiatkowski1 03.07.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2005 witam,orientacyjny koszt wykonania tejze izolacji z wylaniem betonu i połozeniem płytki u mnie kosztuje od 80 do 130 zł.Mam juz kilka takich tarasów na sumieniu i jak dotąt(odpukac)nie miałem żadnych problemów choć przyznam że temat nie jest łatwy.Co do szczegółów temat rzeka... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts