teresa16 13.05.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 jestem na etapie wykonczenia wiatrolapu moze podpowiecie jak macie wykonczone wiatrolapy?a moze jakies zdjecia,prosze rozwinac ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuana 14.05.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 sama jestem ciekawa waszych wiatroapów, bo wbrew pozorom dośc trudne do urządzenia miejsce; wszystko zależy od wielkości wiatrołapu, ale na pewno wygody wiatrołap powinien mieć szafę na ubrania, szafkę na buty i jakiś wieszak na kurtki, płaszcze dla gości lub domowników; jeśli wiatrołab jest duży można jeszcze postawić komodę z szufladami, nawet wąską-na czapki, szaliki, rękawiczki itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuana 14.05.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 hihi oczywiście wiatrołap, a nie wiatrołabbbbbbb w moim nieskończonym wiatroapie ok. 4.5 m kw jest narazie wieszak na ubrania i taki podręczny stojak na buty; zastanawiam się jaką szafę wstawić , jakie meble kupić i nic ciekawego nie przychodzi mi do głowy, dlatego jest jak jest; chętnie podejrzę jakieś ciekawe pomysły szanownych forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 15.05.2005 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Wiatrołap w którym przechowuje się ubrania, buty, parasole powinien być wentylowany, z czym bywa kłopot, jeśli nie przewidzi się tego w trakcie budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.05.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 witrołap mam spory,ale narazie stoi w nim tylko ogrodowe plastikowe krzesło i tyle,jest to jedyne niewykończone pomieszczenie w całym domu ,bo już mi wszystkie pomysły wyszły.Generalnie wiem co ma w nim być i wiem jak to ma wyglądać,szkoda tylko że żaden producent jeszcze nic takiego nie wyprodukował Dla mnie ideałem są mebelki przedstawione przez gregor 456-w inspiracjach kuchni i łazienek.Oby tylko zechciał na ich temat napisać coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teresa16 15.05.2005 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 zauwazylam ze nie bardzo ten temat sie przyjal brak zainteresowania myslalam ze uda mi sie cos podpatrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dave 16.05.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Hmm podziele sie tym jak mamy urzadzony wiatrolap (ok. 3x3 m) choc w wiekszosci robila to zona . Szafka wnekowa na ubrania i buty (pod schodami) gdyz mamy obok wejscia schody na strych, duze lustro na scianie z kinkietem nad nim, jeden waski wysoki regal narozny i w drugim rogu drugi regal narozny wiekszy i niski, do tego wieszak stojacy. Ciekawym pomyslem bylo doswietlenie wiatrolapu luksferami z boku dzieki czemu nie trzeba zawsze swiecic swiatla. D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts