Gość 24.06.2006 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Muszę się chyba przespacerować dzisiaj na drugi koniec wsi, by dowiedzieć się, które Twoje ranczo (Osiek w stronę Myszkowa czy Koclina?) Zender przynajmniej na nartach u nas jest gdzie pojeździć. Kiedy będziesz w naszych stronach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 24.06.2006 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 Muszę się chyba przespacerować dzisiaj na drugi koniec wsi, by dowiedzieć się, które Twoje ranczo (Osiek w stronę Myszkowa czy Koclina?) Zender przynajmniej na nartach u nas jest gdzie pojeździć. Kiedy będziesz w naszych stronach? Witam za jakies dwa tygodnie bede dziala , musze sobie zjazd zbudowac bo ludzi od tego nie ma chetnych. Teraz musze juz uciekac do pracy wzywaja czlowiek po nocach. Osiek w strone Pinczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.06.2006 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2006 To już wie gdzie, w sumie jakieś 800 m ode mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.06.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2006 Widziałam dzisiaj Twoją działkę, te betonowe kręgi są Twoje. Twoi sąsiedzi z naprzeciwka to nasi znajomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daw13 07.07.2006 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witam! Podnoszę wątek Może ktoś jednak oceni bądz skrytykuje "nasz" domek witam ja właśnie zakupiłem niedawno ten projekt, papierkową robotę mam już za sobą teraz jestem na etapie omówień z architektem zmian jakie bedą w nim robione. Chciałbym zobaczyć gdzieś zdjęcie już wybudowanego domku jeśli masz taki namiar ta daj znać dawid i dzieki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daw13 21.07.2006 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 WITAM JAK W TEMACIE CZY KTOŚ BUDUJE OLEŃKĘ POTRZEBUJE KONTAKTU - http://www.archipelag.pl/projekty-zopisem.php?KatID=3990500 PROSZĘ PISZCIE .... EMAIL : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 21.07.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Widziałam dzisiaj Twoją działkę, te betonowe kręgi są Twoje. Twoi sąsiedzi z naprzeciwka to nasi znajomi . Ja tez Ja widzialem ale dopiero dzis, no wyglada na to ze moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fasola25 22.07.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2006 Bardzo nie lubie jak przejscie z garazu nie prowadzi bezposrednio do hallu czy wiatrolapu a przecina kuchnie zielonooka ma zupelna racje jedynym rozwiazaniem (wg mnie) jest "przerobienie" spizarni lub pralni na garaderobe - tylko wtedy uchronicie sie przed wedrowkami w butach i kurtkach z holu przez kuchnie i pralnio/spizarnie do garazu widzialam juz kilka domow z podobnymi rozwiazaniami i zawsze konczylo sie tak ze musiala powstac dodatkowa (wczesniej nie planowana) garderoba/szafa przy przejsciu do garazu poza tym pralnia pewnie przydalaby sie na gorze, przy sypialniach, ale to juz mniejszy problem (sama niestety bede miala pralnie dosc oddalona od sypialni - nie udalo sie ) i jeszcze jedno - skoro rodzina ma byc 4-5 osobowa to brakuje mi na gorze jeszcze jedenj sypialni, chyba ze chcecie wykorzystac pokoj na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zender 23.07.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2006 Bardzo nie lubie jak przejscie z garazu nie prowadzi bezposrednio do hallu czy wiatrolapu a przecina kuchnie zielonooka ma zupelna racje jedynym rozwiazaniem (wg mnie) jest "przerobienie" spizarni lub pralni na garaderobe - tylko wtedy uchronicie sie przed wedrowkami w butach i kurtkach z holu przez kuchnie i pralnio/spizarnie do garazu widzialam juz kilka domow z podobnymi rozwiazaniami i zawsze konczylo sie tak ze musiala powstac dodatkowa (wczesniej nie planowana) garderoba/szafa przy przejsciu do garazu poza tym pralnia pewnie przydalaby sie na gorze, przy sypialniach, ale to juz mniejszy problem (sama niestety bede miala pralnie dosc oddalona od sypialni - nie udalo sie ) i jeszcze jedno - skoro rodzina ma byc 4-5 osobowa to brakuje mi na gorze jeszcze jedenj sypialni, chyba ze chcecie wykorzystac pokoj na dole Witam To moze od konica 5 osobowa jezeli a zawsze jest ryzyko beda blizniaczki. Generalnie 2+2 takie jest zaloznie. Co to Garderoby tak zgadza sie ale z racji ze Ja mysile glownie korzystac z tego przejscia zameirzam wykonac tam szafe wnekowa ktorej dzrwi beda od korytarza za szafa w jedynm z pomieszczen taka mala sobie mysile szer 40cm. Na buty i kurtke. C do pralni to jednak wole na dole jakos nie mam ochoty sluchac pracujacej pralki w domu. Faktem jest ciudchy do prania trzeba bedzie znosci na dol ale tez jest druga prawda ze po praniu tez bede je znosci na dol ze wzgledu na to ze nie bardzo jest gdzie je slyszc na pietrze (to i tak tylko w zimie) zas latem widomo ze i tak trzeba wyjsc na podworko. Tak sobie to wymysiliem. Jezleli nie bedzie dzialac zawsze jest to pomieszczenie gospodarcze (tzn schowek) na pietrze kotry bedzie mozna zagospodarowac Pozdr. i dzieki za oddzew ps. Ma juz pozwolenie na budowe i zaczynam szukac ludkow na przyszly sezon uuufff troche papierologiii za nami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odar 10.02.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2007 Witam! Właśnie jestem na podobnym etapie wyboru projektu i chyba będzie to Oleńka. Skoro nikt "doświadczony" w Oleńce się nie wypowiedział to może teraz Ty możesz wystąpić w tej roli? Bardzo liczę na odp. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts