am 05.11.2002 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2002 Igadzina. Nigdy na tym forum nie dzieliłem uzytkowników na anonimowych i zarejestrowanych. Jeżeli potrafiłem pomóc - odpowiadałem bez rozróżniania, kto zadaje pytanie. Zawsze jednak rozróżniam tych którzy potrafią się wypowiadać normalnie i na tych, którzy obrażają innych. I ZAWSZE będę protestował przeciwko tym drugim, niezależnie od tego czy są zarejestrowani, czy nie. Miałem się przyłączyć do tego wątku z moimi przemyśleniami o wełnie i styropianie, ale po tych wypowiedziach jakoś nie mam ochoty tu wracać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 06.11.2002 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2002 Właśnie wątek zmienił wogóle temat z styropian czy wełna na anonimowi czy zarejestrowani - czy można zmieni jego tytuł by nie zaśmiecał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts