Danajot 24.10.2002 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 pytanie : czy rzeczywiście jest bezpyłowe, czy to tylko ściemnianie klienta, a kurzawa jak przy szlifowaniu gipsu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 24.10.2002 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 o rany, nikt tego nie przerabiał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 24.10.2002 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Bezpyłowe oznacza, że cykliniarka ma worek, do którego trafia kurz i pył. Od jakości filtrów i worka zależy ile pyłu wydostanie się na zewnątrz, bo zawsze trochę się wydostanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 24.10.2002 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Marek13,ale nie są to jakieś znaczne ilości pyłu ?Qrcze mam świeżo pomalowane poddasze a w piątek wchodzi stolarz i będzie kładł dechy, które później trzeba wyszlifować. Poddasze mam otwarte ,a dół skończyliśmy też dopiero co malować. Stolarz mnie "pociesza", że bezpyłowa cykliniarka jest tylko z nazwy.Jestem przerażona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marek13 24.10.2002 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Jest mały problem, kurz i pył zawsze będzie. Cykliniarka działa na zasadzie bębna, na którym jest papier ścierny. Podzwoń po ogłoszeniach i popytaj się o sprzęt jaki jest używany do cyklinowania. Typowa cykliniarka miała parciany worek, może teraz są lepsze. Jak nie to po cyklinowaniu przejedziesz ściany odkurzaczem i bedzie OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.10.2002 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 u mnie cyklinowanie zostawilo minimalna warstwe drobnego pylku, duzo mniejsza niz np. warstwa kurzu jaka sie zbiera po kilku dniach w niesprzatanym nowym domu. ale to tylko w pomieszczeniu gdzie byl robiony parkiet, w kuchni juz nie bylo zupelnie nic widac.na scianach brak widocznych zabrudzen. wojtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danajot 25.10.2002 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts