Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZARNA LISTA MATERIAŁÓW BUDOWLANYCH

kolo

Recommended Posts

• Odpowiedzi 139
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj to ty nie jesteś z mojego oddziału - tych na poziomie małpy trzymają w piwnicy - a to ty pewnie jesteś z "4". Tam gdzie na 2 czubów przypadają 4 szympansy w celach podniesienia IQ.

A ja już myślałam, że założysz jakąś partię. Mój ty betonie komórkowy. Mój ty dręczycielu, inteligenciku kochany.

A propos form deprecjatywnych: "Wyrazy tego typu nie są sprzeczne z poprawną polszczyzną, choć występują głównie w mowie potocznej, a w języku starannym z pewnością będziemy ich unikać. Częściej używane zostały odnotowane przez słowniki, lecz jako formy fleksyjne, nie odrębne wyrazy." Ale co to ma do rzeczy Selim, chcesz kogoś na scrabble zaprosić i regulamin ustalasz?

Ola no niestety do zakładu przyjmowani są tylko ci ktorzy mają IQ rzedu

temperatury pokojowej ! wiec niestety ja sie tam nie załapie :lol:

co najwyzej mogę ci pokiwać z dołu palcem w...do góry :lol:

Tomuś ,formy deprecjatywne rzeczowników męskoosobowych, policjanty, profesory, psychologi czy te formy są sprzeczne z poprawną polszczyzną ? czy mogą występować w jezyku potocznym czy w języku starannym ? czy są odnotowane jako formy fleksyjne czy jako odrębne wyrazy no Tomus błysnij !! :lol: :lol: :lol:

:) No i wydało się: ty po prostu MUSISZ zaistnieć, błyszczeć swoim "ajkiu", dowartościować swoje skołatane, biedne ego.

ps. jak Tomuś nie daje rady to wkracza ola jak rozumiem

Mylisz się, dzieciątko drogie.

A teraz wracaj do domu. Mama kaszę dzieli.

P.S. Czy jest tu z nami moderator ?

Nie straszcie mojego betonika moderatorem. On pisze, że pomacha mi z dołu - on jest na pewno z "4" gdzie ludzi i małpy razem trzymają. Ciekawe co oni razem tam wyrabiają? Podobno małpy są bardzo opiekuńcze dla istot o niższej inteligencji. Pewnie Ci tam dobrze mój selimku. Mój ty betonie komórkowy?

Ciekawe czy z takim idiotą można mieć dzieci? Tylko tacy są podobno bezpłodni, całkowicie bez jaj. Dowal im dowal kochany selimku.

Ubaw z wami po pachy :lol: :lol: :lol:

widze ze na moje nieszczescie w tych zakładach wam neta zainstalowali

jak rozumiem IQ musi byc pokojowe i papierek z MENSY musicie miec

zeby dostać sie do okna na swiat

Gdzie twoja werwa? Chyba szympans przekłamuje twoje słowa. Selimku mój betonie komórkowy, powiedz coś do swojej Oli.

Słyszałam prosiaczku, że was tam w piwnicy bardzo po głowie biją. U nas są okna i widzimy słońce, ale u was w tej mokrej piwnicy. Nie dziwię się, że tak bardzo się uwsteczniłeś, ja też bym miała coś podobnego.

No nic chyba tez sobie kolejne wcielenie zafunduje :lol: :lol:

będzie mi razniej , raptem sobie nową stronke otworze zaloguje sie itd....

ps. gratuluje bystrosci umysłu i spostrzegawczosci

Nie ma tak łatwo mój debilku. Upierdliwcze jeden. Myślisz, że kochająca ola nie pozna nowego nicka swojego betonika? Takich idiotów nie ma zbyt wielu. Na pewno ciebie dorwę. Pielęgniarz z waszego oddziału mówił, że się pieknie schylasz - mój ty betonie komórkowy.

no a teraz zniknie nam z ekranu ola ola a pojawi sie Tomus J jakos dziwnym trafem razem ich nie mozna spotkac :lol:

Na tym, jak i na każdym innym forum mam jednego, stałego nicka: Tomek_J. Żadnych innych. Z profilem "Oli" nie mam nic wspólnego. Nie potrzebuję forumowych klonów. Co zesztą łatwo można sprawdzić śledząc źródło moich wiadomości i porównując z postami "Oli". Tylko do tego to owo "ajkiu" trzeba jednak jakieś mieć...

Kurde, jak nie trzeba, to Redakcja interweniuje z wyprzedzeniem, a jak pojawiają się tolle i pieniacze - siedzi cicho jak mysz pod miotłą...