Ola_lola 18.05.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Selimku my idioci powinniśmy trzymać się razem. Łatwiej nam będzie uciekać z zakładu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 jak sie ma"ajkju" na poziomie małpy to nie dziwota że takich zamykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_lola 18.05.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Oj to ty nie jesteś z mojego oddziału - tych na poziomie małpy trzymają w piwnicy - a to ty pewnie jesteś z "4". Tam gdzie na 2 czubów przypadają 4 szympansy w celach podniesienia IQ. A ja już myślałam, że założysz jakąś partię. Mój ty betonie komórkowy. Mój ty dręczycielu, inteligenciku kochany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 18.05.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 To ja proponuję wysypać POROTERM na drogi! Jak lepperiada to lepperiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HomeLess 18.05.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A propos form deprecjatywnych: "Wyrazy tego typu nie są sprzeczne z poprawną polszczyzną, choć występują głównie w mowie potocznej, a w języku starannym z pewnością będziemy ich unikać. Częściej używane zostały odnotowane przez słowniki, lecz jako formy fleksyjne, nie odrębne wyrazy." Ale co to ma do rzeczy Selim, chcesz kogoś na scrabble zaprosić i regulamin ustalasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Ola no niestety do zakładu przyjmowani są tylko ci ktorzy mają IQ rzedu temperatury pokojowej ! wiec niestety ja sie tam nie załapie co najwyzej mogę ci pokiwać z dołu palcem w...do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 18.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Tomuś ,formy deprecjatywne rzeczowników męskoosobowych, policjanty, profesory, psychologi czy te formy są sprzeczne z poprawną polszczyzną ? czy mogą występować w jezyku potocznym czy w języku starannym ? czy są odnotowane jako formy fleksyjne czy jako odrębne wyrazy no Tomus błysnij !! No i wydało się: ty po prostu MUSISZ zaistnieć, błyszczeć swoim "ajkiu", dowartościować swoje skołatane, biedne ego. ps. jak Tomuś nie daje rady to wkracza ola jak rozumiem Mylisz się, dzieciątko drogie. A teraz wracaj do domu. Mama kaszę dzieli. P.S. Czy jest tu z nami moderator ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_lola 18.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Nie straszcie mojego betonika moderatorem. On pisze, że pomacha mi z dołu - on jest na pewno z "4" gdzie ludzi i małpy razem trzymają. Ciekawe co oni razem tam wyrabiają? Podobno małpy są bardzo opiekuńcze dla istot o niższej inteligencji. Pewnie Ci tam dobrze mój selimku. Mój ty betonie komórkowy?Ciekawe czy z takim idiotą można mieć dzieci? Tylko tacy są podobno bezpłodni, całkowicie bez jaj. Dowal im dowal kochany selimku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Ubaw z wami po pachy widze ze na moje nieszczescie w tych zakładach wam neta zainstalowali jak rozumiem IQ musi byc pokojowe i papierek z MENSY musicie miec zeby dostać sie do okna na swiat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_lola 18.05.2005 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Gdzie twoja werwa? Chyba szympans przekłamuje twoje słowa. Selimku mój betonie komórkowy, powiedz coś do swojej Oli.Słyszałam prosiaczku, że was tam w piwnicy bardzo po głowie biją. U nas są okna i widzimy słońce, ale u was w tej mokrej piwnicy. Nie dziwię się, że tak bardzo się uwsteczniłeś, ja też bym miała coś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 no a teraz zniknie nam z ekranu ola ola a pojawi sie Tomus J jakos dziwnym trafem razem ich nie mozna spotkac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_lola 18.05.2005 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 No uważaj betoniku, jestem tu ciągle, tylko nie wiesz, że mogę być niewidoczna. Oj głuptasek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 własnie dostałem depesze że z tym twoim IQ pokojowym to sciema piszą ze sciagałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_lola 18.05.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Widzisz mój ty betoniku - jestem i ja i Tomek, a tobie dymek uszkami ulatuje, jak to się dzieje. Mówiłam Ci już betoniku, że Ja to nie ON. Tak ciężko pojąć to w tej felernej łepetynie? Oj głuptasek. w "4" tylko takich trzymają. Niby chłop a taki bez jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KoHer 18.05.2005 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Proszę państwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 No nic chyba tez sobie kolejne wcielenie zafunduje będzie mi razniej , raptem sobie nową stronke otworze zaloguje sie itd.... ps. gratuluje bystrosci umysłu i spostrzegawczosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 18.05.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 p.s. Rady chyba na nic ... szkoda. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Ty kot najnizszej instancji milcz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_lola 18.05.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 No nic chyba tez sobie kolejne wcielenie zafunduje będzie mi razniej , raptem sobie nową stronke otworze zaloguje sie itd.... ps. gratuluje bystrosci umysłu i spostrzegawczosci Nie ma tak łatwo mój debilku. Upierdliwcze jeden. Myślisz, że kochająca ola nie pozna nowego nicka swojego betonika? Takich idiotów nie ma zbyt wielu. Na pewno ciebie dorwę. Pielęgniarz z waszego oddziału mówił, że się pieknie schylasz - mój ty betonie komórkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 18.05.2005 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 no a teraz zniknie nam z ekranu ola ola a pojawi sie Tomus J jakos dziwnym trafem razem ich nie mozna spotkac Na tym, jak i na każdym innym forum mam jednego, stałego nicka: Tomek_J. Żadnych innych. Z profilem "Oli" nie mam nic wspólnego. Nie potrzebuję forumowych klonów. Co zesztą łatwo można sprawdzić śledząc źródło moich wiadomości i porównując z postami "Oli". Tylko do tego to owo "ajkiu" trzeba jednak jakieś mieć... Kurde, jak nie trzeba, to Redakcja interweniuje z wyprzedzeniem, a jak pojawiają się tolle i pieniacze - siedzi cicho jak mysz pod miotłą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts