Gość 17.05.2005 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 JEST SZANSA ZE NA JEDNYM WĄTKU WSZYSCY POROTHERMOWCY SIE TRAFIĄ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 17.05.2005 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 selim - może się czepiam, ale powiedz co ciekawego wniosłeś dziś swoją bytnością na forum? Co pożytecznego doradziłeś lub pomogłeś? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 nie moze tylko sie czepiasz no jak to co : FAN-CLUB POROTHERMOWCOW ZAŁOŻYŁEM ....MAŁO ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 JAK NA KOTA TO CHYBA NIEZLE ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 18.05.2005 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Tyle piszecie tutaj o czytaniu ze zrozumieniem , Tomuś to nie o Ciebie chodzi z tym autorytetem , Kapisi ? chodzi mi o tego wszechwiedzącego szpeca rafałka i do nikogo nic wiecej nie mam Selimuś, dziecko drogie, wracaj do swojej piaskownicy babki stawiać. Obiecałeś, że znikniesz - dotrzymaj słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Z madrym człowiekiem to i pogadać można ciekawie w piaskownicy bawie sie razem z synem , moze ty pobawisz sie ze swoim nad zrozumieniem tekstu pisanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_lola 18.05.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KoHer 18.05.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Wątek ten to typowa dyskusja o wyższości świąt Bożego Narodzenia nad świętami Wielkiej nocy. Rozumiem Selima, że ma pewne obawy związane z PTH (bo artykuł w prasie itp, itd). Jednakże nie ma chyba jednoznacznie obiektywnych badań materiałów budowlanych. Albo zamawia producent albo konkurencja. Ytong ze względu na dość wysoką cenę nie ma tego problemu, bo nie zagraża "panu Władziowi", co BK za stodołą produkuje. Natomiast produkty Wienerbergera można kupować w cenach zagrażających żywotnym interesom pana Reja i jego kolegów z Cerbudu. Dlatego można zrozumieć jego zdenerwowanie. Zastanowić natomiast musi chyba fakt, że kampania w NIE dotyczy tylko pustaka 18,5. A co z innymi, z innych cegielni. A czy są analogiczne badania dla produktów z cegielni zrzeszonych z Cerbudzie? Na stronie GUNB Wienerberger też wisiał z powodu nazwijmy to "bałaganiarstwa", a nie produkowania bubli. Nie bronię Wienerbergera, bo uważam, że sprzedawanie produktu o gorszych parametrach z etykietką mówiącą co innego to zwykłe oszustwo. Ale zastanawia mnie też taktyka uprawiana przez GUNB. Wydaje się, że powinna to być niezależna i obiektywna kontrola. A w tym artykule w Gazecie napisali, że ok 750 produktów nie powinno się znaleźć w sklepach - dlaczego więc nie ma żadnej informacji o tym na "liście produktów zakwestionowanych"? Zagrażają życiu czy były to drobne uchybienia, a może dano czas producentom i importerom na "dogadanie się"? Ja mam tylko jeden wniosek i podsumowanie - nie ufaj nikomu, nawet sobie - i tak i tak cię oszukają. Swoją drogą podziwiam "niezłomność" Selima, a zwłaszcza jego zaufanie do pewnych "organów". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Ale sie tu piekiełko rozpętało tutaj chyba nikt nikogo nie przekona ze ma racje Ci co budowali z porothermu nie będą słuchać że mogli trafić na bubla a Ci co dopiero zaczynają nie beda slepo wierzyć ze to tylko ptaszki cwierkały......napisałem ten post tylko dlatego ze moj wykonawca upiera sie przy porothermie 44 i postanowiłem poszukac cos na ten temat....no i poznać opinie innych ludzi ty badura a co jak sie twoj wykonawca uprze na twoja zone? kurcze nei wiedzialem ze taki ulegly jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 18.05.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Abstrahując od wszystkiego - zbuduje z BK. Nie dlatego, że jest lepszy/gorszy/ma wytrzymałość na ściskanie albo nie ma/ ale dlatego, że jest realtywnie tani w porównaniu do innych. A w sytuacji człowieka, który ma bardzo ograniczone środki finansowe jest to wazny argument. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Ja raczej tez sie skłonie do betonu kom. lub silki i to niekoniecznie z powodow finansowych , wole doborowe towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 wasz wybor ja wybieram silikat bo najsolidniejszy i z 20 cm styropianem najcieplejszy mozliwy mur na rynku natomiast w z waszym BK bedziecie niestety marznac i mieszkac w kruchym tworze az sie boje co bedzie jak cos zacznie tam sie kruszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 18.05.2005 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 az sie boje co bedzie jak cos zacznie tam sie kruszyc To proste. Ja, Ty i wiekszość forumowiczów będzie już w tym czasie jakieś 2 metry pod ziemią a nasze wnuki będą się zastanawiały czy to rozbierać czy remontować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HomeLess 18.05.2005 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 "ŚpIeRzMy" - polska język, trudna język. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 no nastepny bez poczucia humoru , budujesz z 18 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek_J 18.05.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 "ŚpIeRzMy" - polska język, trudna język. Nie, to tylko "pseudootografia", taka bardzo "trendy" zabawka współczesnej gównażerii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_lola 18.05.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Brawo selim, brawo - tylko ty masz poczucie humoru, mój ty Urbanie, mój ty... ech sama nie wiem do jakiego idola narowowego Ciebie porównać.Ta elokwencja, widzą tryskasz w każdym słowie, w każdym temacie. Mój ty debeściaku (Czy ty też chodzisz to tego samego lekarza?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Tomuś ,formy deprecjatywne rzeczowników męskoosobowych policjanty, profesory, psychologi czy te formy są sprzeczne z poprawną polszczyzną ? czy mogą występować w jezyku potocznym czy w języku starannym ? czy są odnotowane jako formy fleksyjne czy jako odrębne wyrazy no Tomus błysnij !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 ps. jak Tomuś nie daje rady to wkracza ola jak rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola_lola 18.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Jeszcze selim, jeszcze - powiedz coś mądrego, tylko ciebie chcę słuchać. Ty tak mądrze piszesz, szkoda, że jesteś z innego zakładu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts