robert7 11.01.2005 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2005 narazie kupiłem okna, wstawiłem tylko te trójkątne więc stąd dowiedziałem się o tych problemach, dalej czekam na nadejście wiosny, pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata15 09.02.2005 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Witam! Razem z mężem również zastanawiamy się nad domkiem APOLONIA. Mam nadzieję, że w niedługim czasie zakończymy sprawy dotyczące działki i będziemy mogli przystąpić do budowy. Może uda się zalać fundamenty jeszcze w tym roku. Bardzo mi zależy aby przed przystapieniem do prac zobaczyć wybudowany domek wg. tego projektu i porozmawiać o ewentualnych przeszkodach jakie na nas czekają podczas budowy tego domu. Mieszkamy w okolicach Warszawy ale jesteśmy gotowi pojechać na drugi koniec Polski aby zobaczyć Apolonię. Czekam na odpowiedź. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam Agata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vikor 09.02.2005 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Chcieliśy budować dom wg projektu firmy DOMUS (http://www.dobredomy.pl) - Tytan, ale jest to projekt nowy (z listopada '04) i nie ma realizacj. W tak zwanym międzyczasie znależliśmy projekt uderzająco podobny ale już z innego biura proj. iz inna nazwą - Apolonia. Teraz nie wiadomo czy Tytan jest ulepszoną wersją Apolonii czy to zgapa. Proszę o podpowiedź jak sprawuje sie kominek na zewnętrznej ścianie nośnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robert7 09.02.2005 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2005 Cześć, ja buduję Apolonię w Przemyślu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata15 10.02.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Cześć Robert.Dzięki za szybką odpowiedź. Z tego co wyczytałam na Forum, to Twój domek już stoi. Czy ewentualnie mógłbyś podać dokładne namiary, aby go zobaczyć? Śniegi stopnieją, przyjdzie wiosna, to może byśmy z mężem Cię odwiedzili na budowie?!Mój mail: [email protected]Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata15 14.02.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2005 Cześć Robert! Serdecznie dziękuję za kontakt. Na wiosnę się odezwiemy. Pozdrawiam. Agata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
peri 05.08.2005 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2005 Witaj Robert , mam jeszcze prośbę, czy mógłbyś nam podać wymiary trókątnych okien, które są u Ciebie, bo mam wrażenie,że nasz architekt nie do końca wyrysował je tak jak powinny wygladać. A dla rozbawienia powiem Ci,że wczoraj odebraliśmy kosztorys , który zakładał stan surowy zamknięty na 300 000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania_i_Marek 29.12.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 Witam wszystkich forumowiczów budujacych i tych przed budową My (tzn Ania i Marek) jestesmy po zakupie działki i przed wyborem projektu, właściwie juz wybraliśmy musimy go tylko zakupić, i bardzo podoba nam sie APOLONIA Z archipelagu. Bardzo bym chciała Wasze opinie, jesli ktos już zbudował Apolonię albo jest w trakcie tworzenia tego fajnego domku. Byłabym bardzo wdzieczna za każde wieści jesteśmy z dolnośląskiego i chetnie byśmy odwiedzili jakąś budowę pozdrawiamy serdecznie wszystkich budujących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts