liso68 15.05.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Jak się spisuje ten klej,czy warto kupować droższy np.bona,slc,uzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olmiś 27.12.2005 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2005 Witam, oświeżam wątek, bio zastanawiam się nad jego użyciem.Czyżby nikt na forum nie używał takiego kleju? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milimetr198 01.01.2006 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Miałem na ten klej położony parkiet w poprzednim mieszkaniu. Trzyma b dobrze, bez problemów. Nawet teraz po 7 latach jeszcze kupujący nie mogli uwierzyć, że to parkiet (taka gładź - po części to chyba zasługa dobrego parkietu i parkieciarza).O ile się nie popsuł to polecam.Niestety teraz "fachowcy" namówili mnie na Bona. Zobaczę jak to teraz będzie się sprawować. Pisze „fachowcy” bo już nie jest tak perfekcyjnie ułożony jak poprzedni pomimo wybrania tej samej firmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boorg 02.02.2006 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Nie jestem jego entuzjastą, ale ostatnio polepszył swoją jakość (co widać po cenie). Jest to klej jednoskładnikowy na bazie rozpuszczalników chemicznych. Zalecany do klejenia parkietu litego do 35 cm długości i mozaiki podłogowej 8 mm grubości (bez gatunków egzotycznych). Ja najczęściej korzystam z klejów profesjonalnych: Uzin, Henkel, SLC, Kilto, Maximus, Mapei, ICA.PS. Jestem parkieciarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota_81 09.06.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2007 Kupilismy go z polecenia. Przykleił co trzeba. Na razie nic nie odpadło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts