margo 15.05.2005 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2005 Czy ktos budowal moze wg tego projektu? Co sądzicie na jego temat?http://www.domnahoryzoncie.pl/3/projekty.php?page=projekty&id_projektu=6&id_autora=1&spacer=1&proj=BOROMIRA moze znacie inny fajny projekt z antresolą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muzykant 16.05.2005 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Horyzont ma sporo projektów z antresolą:- bilbo- cuba- jagoda- jawor- jesion,- mahonia- modrzew A- nadia- wiera- zacisze - irys2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margo 16.05.2005 07:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Dzięki! A co sądzicie na temat tego projektu? Ja bym tylko łazienkę u góry zrobiła większą kosztem pokoju. Odezwijcie się proszę doświadczeni budujący... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheki 17.05.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Również jestem na etapie wyboru projektu.Boromir jest do tej pory moim faworytem.Czy na prawdę nikt dotychczas nie budował tego domku?Przydała by się wymiana doświadczeń.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 27.08.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2009 Również jestem na etapie wyboru projektu.Boromir jest do tej pory moim faworytem.Czy na prawdę nikt dotychczas nie budował tego domku?Przydała by się wymiana doświadczeń.pzdr Po nadzwyczaj długich poszukiwaniach my również poważnie bierzemy pod uwagę ten projekt. Nikt jeszcze tego nie postawił pod Wawą czy pod Wrocławiem? Chętnie bym obejrzał na żywo choć ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Terror 27.11.2009 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Również jestem na etapie wyboru projektu.Boromir jest do tej pory moim faworytem.Czy na prawdę nikt dotychczas nie budował tego domku?Przydała by się wymiana doświadczeń.pzdr Po nadzwyczaj długich poszukiwaniach my również poważnie bierzemy pod uwagę ten projekt. Nikt jeszcze tego nie postawił pod Wawą czy pod Wrocławiem? Chętnie bym obejrzał na żywo choć ściany Sam sobie odpowiem. Wreszcie pokazały sie zdjęcia (niewiele, ale zawsze) z realizacji Boromira Ten projekt duuuużo lepiej wyglada w rzeczywistości niż na projekcie http://www.projekty.ign.com.pl/projekt_domu/boromir/24/realizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts