qdlaty 20.07.2006 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Rrmi,ta autostrada to już ma kolejny wariant. Z tego co widzę, to ludzie olewają jej przebieg, kupują działki gdzie tylko się da i budują domy. Nawet w bardzo bliskiej odległości od któregoś tam wariantu przebiegu. Q. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmani 20.07.2006 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2006 Ula: pierwszy raz o niej usłyszałem jak jeżdziłem z biurem nieruchomości, oglądałem łądną działkę w Józefinie a potem usłyszałem że ścieżkę obok mają przerobić właśnie na drogę otwock - wołomin. No a potem tylko ktoś to potwierdzał, tak, że taka droga jest chyba mocno prawdopodobna. qdlaty: masz rację też to zauważyłem, większość nie zwraca uwagi na jej lokalizacje co widać choćby po cisiu, pięknie się rozbudowuje a przecież jakaś duża droga na pewno pójdzie przez sam środek cisia. Zawsze tam będzie blisko do autostrady albo drogi szybkiego ruchu czy czegoś innego (coś będzie spory pas jest zarezerwowwany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmani 04.08.2006 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 No i jestem o krok od kupna działki w Mrowiskach, możecie napisać (Wy z Mrowisk ) gdzie mniej więcej macie te działeczki? martwię się trochę dojazdem i może sąsiedzi mnie pocieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-Monika 04.08.2006 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2006 hejka.... ja obecnie jestem w traqkcie budowy a że samochodu jeszcze nie mamy to od stacji jadę taksówką. Mieszkam w mrowiskach w stronę lasu.... jak jest droga za stawami jadę prosto aż do asfaltu a potem nie skręcam tylko jadę takim piachem/ żwirem. Po ok. 100- 200 metrach zaczynają się domki i tam mieszkam....znaczy buduję się ale do świąt tam będę na stałe ))) I POLECAM MROWISKA.... SPOKÓJ, CISZA a dodam że sąsiedzi co dojeźdźają do Warszawy wyruszają ok. 7 rano z domu by dojechać np. na Wolę do szkoły dziecka. Więc nie jest chyba źle bo ja tyle wcześniej wychodziłam jadąc z Wrzeciona )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts