Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Halinów czy Nieporęt???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ula: pierwszy raz o niej usłyszałem jak jeżdziłem z biurem nieruchomości, oglądałem łądną działkę w Józefinie a potem usłyszałem że ścieżkę obok mają przerobić właśnie na drogę otwock - wołomin. No a potem tylko ktoś to potwierdzał, tak, że taka droga jest chyba mocno prawdopodobna.

qdlaty: masz rację też to zauważyłem, większość nie zwraca uwagi na jej lokalizacje co widać choćby po cisiu, pięknie się rozbudowuje a przecież jakaś duża droga na pewno pójdzie przez sam środek cisia. Zawsze tam będzie blisko do autostrady albo drogi szybkiego ruchu czy czegoś innego (coś będzie spory pas jest zarezerwowwany)

• 3 weeks później...

hejka.... ja obecnie jestem w traqkcie budowy a że samochodu jeszcze nie mamy to od stacji jadę taksówką. Mieszkam w mrowiskach w stronę lasu.... jak jest droga za stawami jadę prosto aż do asfaltu a potem nie skręcam tylko jadę takim piachem/ żwirem. Po ok. 100- 200 metrach zaczynają się domki i tam mieszkam....znaczy buduję się :) ale do świąt tam będę na stałe :)))) I POLECAM MROWISKA.... SPOKÓJ, CISZA :)

a dodam że sąsiedzi co dojeźdźają do Warszawy wyruszają ok. 7 rano z domu by dojechać np. na Wolę do szkoły dziecka. Więc nie jest chyba źle bo ja tyle wcześniej wychodziłam jadąc z Wrzeciona :)))