anowi 16.05.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Kochana nasza Redakcjo, a może by tak zebrać w całość infa o drenażu. Myślałm, że tylko ja miałam chwilową pomroczność i mimo, że sama stwierdziłam że grunt ciężki, gliniasty kupiłam działkę (ach te wrażenia estetyczne z krajobrazu ). I teraz stoi woda, stoi i zielenieje. I co teraz izolacje ciężka + drenaż?. Ale czytam i czytam i czytam i okazuje się że nie tylko ja miałam napad zaniku zdroworozsądkowego myślenia. Tylko te tematy rozstrzelone jakoś : tu pod hasłem drenaż, tu drenaż opaskowy, tu fundamentu... Wiem że są fora na te tematy, ale sprawdzanie w kilkuset wątkach czy ktoś, coś przypadkiem napisał jest co najmniej żmudne i czasochłonne. Nie wspomnę o tym, że zanim drugi wątek się znajdzie to z pamięci ulatnia się jak kamfora wiedza wyczytana z pierwszego. Pozdrawiam i liczę na pomoc z Waszej strony - może nie wbudowie fundamentów i drenażu, ale chociaż zebrania w jedną spójną całość wiedzy z zakresu gliniasta działka na płaskim terenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts