asiaasia1719499938 16.05.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 Witam! Właśnie zaczynamy urządzać a właściwie wykańczać poddasze. W tej chwili jest to stan surowy, nie ma ani jednej ściany działowej. Poddasze jest a domku jednorodzinnym, nad rodzicami męża, na górę bedą prowadziły zewnetrzne schody, które własnie sie robią. Sprawami technicznymi, wykanczaniem zajmuje się mój mąż, ja się na tym zupełnie nie znam i wcale mnie to nie interesuje. Ja intensywnie myślę o wystroju wnętrz, urządzniu. I właśnie w tej sprawie proszę o pomoc, interesują mnie zdjęcia, linki dotyczące urzadzania poddaszy, może ktoś z Was mieszka na poddaszu i pokarze kilka zdjęć, najbardziej interwsuja mnie kuchnie, łazienki, dziecięce pokoiki (mamy prawie dwuletniego synka). Potrzebuje pomysłów, inspiracji. Może jakieś porady, na co należy zwrócić uwagę urządzając poddasze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiaasia1719499938 17.05.2005 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Widzę, że nikogo na tym forum nie interesują poddasza. Trudno. Pozdrawiam serdecznie. Asia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KARO1 18.05.2005 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 ja tez bede robic poddasze wiec sie dołacze do tej prosby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinzet 22.01.2008 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 ktoś ma jakieś fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 22.01.2008 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Nasze poddaszeAdaptacja naszego poddaszaDo-budowa poddaszaZamieszkać na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bea7777 22.01.2008 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Witaj asiaasia . Jeśli tu jeszcze zaglądasz to daj znać jak tam Twoje poddasze. Widziałam , że wątek zakładałaś w 2005 to pewnie już mieszkasz. Teraz mieszkanka na poddaszach staja się coraz bardziej popularne. Czekam więc na fotki i zapraszam do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts