burgundczyk 16.05.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2005 1. Poromur 44 pióro + wpust - ok. 240 szt (prawie 5 palet)2. Poromur 44 - ok. 250 szt (5 palet) zostało mi tyle a nie mogę zwrócić sprzedawcy. Cena do negocjacji, zasadniczo NISKA. Do odbioru w Sadkowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 17.05.2005 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 ...nie dlatego, że są do kitu, tylko mi zostały obok stoi z nich stan surowy, można sobie obejrzeć. Zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mundzia 20.05.2005 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Witam serdecznie!! Bedziemy budować właśnie z tych pustaków, czyli poromur firmy Jopek na pióro i wpust 44 cm zaczynamy w czerwcu, pod koniec tego miesiąca mam pytanie do Ciebie... poniewaz dzieli nas jakies 200 km, czy mogłbyś przysłać zdjęcia Twojego domu? jak wyglada ten pustak "w murze" ?? czy budowanie z tego sprawiło Ci jakies szczególne trudności? na co trzeba uwazac? aha, i czym przycinałeś te pustaki? jak to u Ciebie było? no i jeszcze jedno pyatnie mi sie nasuwa... jak to sie stało ze az 5 palet Ci zostało?? czy "fabryka" zle wyliczyla? czy Ty wprowadziles jakies zmieny i nie uwzgledniono ich przy zamawianiu cegiel? jestem bardzo ciekawa i będę bardzo wdzieczna za wszelkie informacje (a jak nam zabraknie pustakow, to na pewno sie zgłosce ) narazie jeszcze nie wiem czy zabraknie pozdrawiam serdecznie mundzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 20.05.2005 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Z 44 P+W stawiano mi sciany garazu. Prawda jest taka, ze sa te pustaki krzywe... ale mi to nie przeszkadzalo, dla mnie liczyla sie cena. Ciepla zaprawa z keramzytem, licowanie na zewnatrz, od wewnatrz niestety sciana nie jest rowna czesc nierwnosci pewnie zostanie skuta i otynkowana albo... w koncu o tylko garaz Nie wiem, czym te pustaki cial moj wykonawca... Reszta bryly domu to bedzie sciana 3-warstwowa i tu na sciane nosna uzylem 44 zwyklej murowanej na 25. Swietnie zdala egzamin. Zdecydowalem sie na te pustaki, poniewaz mialem 1,5 roku temu b. duzy rabat... no i przy zalozeniu, ze: - garaz sciana 44 P+W nie martwia mnie odchylki w wymiarze pustakow - bryla poza garazem i tak sciana 3-warstwowa, wiec nierownosci maja male znaczenie (akurat wymiar 25 'trzyma' w przypadku pustakow bez P+W) Co do wyliczen - robilem je sam, gdyz w momencie zakupu nie mialem jeszcze wykonawcy... Teraz nie mam mozliwosci zwrotu do producenta. Tylko mi zalegaja na budowie, wiec oddam naprawde tanio Pozdrawiam, burgundczyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 30.05.2005 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ludzie ZWARIOWALEM!!! Za darmo (prawie ) pustaki rozdaje... no coz, chyba sie skonczy sprzedaza na Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 30.05.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ludzie ZWARIOWALEM!!! Za darmo (prawie ) pustaki rozdaje... no coz, chyba sie skonczy sprzedaza na Allegro mowiac szczerze od jopka to nawed za darmo nic bym nie odebral ale to tylko moje skromne zdanie o gustach sie nie dyskutuje, juz kiedys opisywalem jakie mialem doswiadczenie z materialami jopka i swojego zdania nie zmienie. mimo wszystko zycze powodzenia na alegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 30.05.2005 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 czmirek no i generalnie co konstruktywnego wniosles swoim postem to tematu w dziale Ogloszenia drobne? ciekawe ze to popularny Porotherm a nie Poromur znajduje sie na jakichs czarnych listach... karpiowki Jopka zazdroszcza mi wszyscy, konkretnie w liczbie 7, sasiedzi... a 3 domy z tych 7 sa z Poromuru, a po jednym z Optiroca, Ytonga, maxa, drewna + szkielet stalowy ... 2 glupich sasiadow mam? zastanow sie nastepnym razem Bywalcze zanim napiszesz OT ... jak reka swierzbi to sie najpierw podrap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 30.05.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 czmirek no i generalnie co konstruktywnego wniosles swoim postem to tematu w dziale Ogloszenia drobne? ciekawe ze to popularny Porotherm a nie Poromur znajduje sie na jakichs czarnych listach... karpiowki Jopka zazdroszcza mi wszyscy, konkretnie w liczbie 7, sasiedzi... a 3 domy z tych 7 sa z Poromuru, a po jednym z Optiroca, Ytonga, maxa, drewna + szkielet stalowy ... 2 glupich sasiadow mam? zastanow sie nastepnym razem Bywalcze zanim napiszesz OT ... jak reka swierzbi to sie najpierw podrap reka mnie nie swierzbi, wyrazilem jedynie swoje zdanie a ze to (podobno) wolny kraj to mi wolno. nie obrazaj sie nie chcialem nikogo urazic po prostu pracuje dosyc dlugo w budownictwie i z jopkowymi wyrobami mam nieciekawe skojarzenia, co nie swiadczy o tym ze obecnie jego wyroby sa do d... osobiscie nie znam obecnych produktow jopka i nigdzie nie napisalem ze dachowka lub pustaki sa zle pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
burgundczyk 20.07.2005 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2005 aktualne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts