Funia 18.07.2005 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Nas wyszło tyle, bo:słupki metalowe kupił i pospawał sam Mis,wmurował je z trzechstron a z dwóch nawet wylał murek. Wię musiliśmy zapłacic za:wylanie murku z dwóch stron (razem ok. 85 m),założenie i naaciągnięcie siatki,wymurowanie frontu z ształtek betonowych teraz czeka metaloplastyka na front Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowatorka 18.07.2005 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Trudno jest mi powiedziec co i za ile mam, bo placę całościowo za remont poszczególnych części domu, ale widzę, że gośc się stara, doradza, załatwia dla mnie rabaty w hurtowniach budowlanych itd. No i jest terminowy, a to dla mnie nowość! Mieszka w okolicy Piotrkowa Trybunalskiego, ale w tej chwili buduje w Gdańsku, więc pewnie wszędzie jest w stanie podjechać . Oczywiście jeśli w grę wchodzi wieksza robota. Warto spytać. Zwłaszcza, że jest niedrogi. Zainteresowanym podam namiary mailem, bo nie wiem czy mogę tak na forum (nie pytałam gościa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosia01 24.07.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2005 1750 zł zapłaciliśmy za 32 słupki, z profila 60x60, 2,5 m długości, 2400 zł zapłaciliśmy za ich ustawienie oraz za podmurówkę, do tego zamontowaliśmy przęsła z profili 20x20 w rozstawie co 10cm, cena przęseł z montażem i malowaniem - prawie 14 tys.na szczescie mielismy tylko dwie strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katy22 02.08.2005 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Ja Wam powiem tak. U nas pod Łukowem jest firma która produkuje siatki jakie tylko chcecie, na ogrodzenie działki budowlanej siatka którą kupiłam kosztowała 9zł/mb +słupki 18zł/szt + napinacze i drut do naciągu.i co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WM 08 13.08.2005 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2005 Witam!Wysłałam wiadomość na prv, ale nie mam pewności czy dotrze, wobec tego proszę jeszcze raz o namiary na tę firmę w Łukowie.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katy22 14.08.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Podam nr tel do gościa z tej firmy, może się nie pogniewa 600 874 774 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts