Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nieoczekiwana zmiana miejsc- wymienię męża/żonę?za ile?

osowa

Recommended Posts

Dla pieniędzy ludzie zdolni są ... :roll:

Polacy nie są w tyle w reality show ...właśnie dwie zupełnie obce rodziny przystąpiły do nowego „przedsięwzięcia” – zamiana mężów – przeprowadzka do obcej żony z trzyletnim dzieckiem – wymiana. Jak ma się do tego psychika dzieci? Jak ustosunkować wierność małżeńską? Dla pieniędzy wszystko? Gdzie granice ?

Czy sądzicie, że takie eksperymenty nie wywrą zmian w psychice tych rodzin?

Ja mam mieszane uczucia ....

P.s.Czy ktoś z Was skusiłby się na takie coś ? :roll: Kwota za udział w programie nie wydaje mi się oszałamiającą :wink: ....

Szanowni dyskutanci - po co oglądacie takie programy ? W TV liczy się "oglądalność" - jeśli jej nie będzie to sprawa zniknie. Nie jestem zwolennikiem takich programów - pomysłodawcy są wyzuci z zasad - liczy się kasa - ze strony "bohaterów" też tylko kasa. Jednym słowem : "KASA UBER ALLES"

PS: Po co reklamować "to" na forum budowlanym ?

Szanowni dyskutanci - po co oglądacie takie programy ? W TV liczy się "oglądalność" - jeśli jej nie będzie to sprawa zniknie. Nie jestem zwolennikiem takich programów - pomysłodawcy są wyzuci z zasad - liczy się kasa - ze strony "bohaterów" też tylko kasa. Jednym słowem : "KASA UBER ALLES"

PS: Po co reklamować "to" na forum budowlanym ?

Ja nie zamierzam absolutnie tego szajsu ogladac i wlasciwie to nawet nie rozumiem co kieruje ludzmi ktorzy ogladaja takie programy :wink:

olinku do oglądalności (znaczy kasy z reklam proporcjonalnej do oglądalności) dojdzie jeszcze kasa z SMSów. :lol:

Ciekawe czy mają kontrakt cywilny czy przysięgę koscielną?

Osowa, a samo oglądanie przez dzieci telewidzów reklamówki tego programu i wysłuchiwania w radio reklamy Faktu (skąd inąd o gazety o teutońskim pochodzeniu), to dzieciom na świadomość co do modelu rodziny nie rzutuje? :roll:

Nie pisałam, że będzie w TV- bo nie wiem.... Pokazywali wczoraj w dzienniku w programie 1 ...

Były w ich mieszkaniach zainstalowane kamery- więc na pewno są na podglądzie. Zdążyłam usłyszeć, że jedna z rodzin mieszka w Świnoujściu – a pani stwierdziła, że synek : przyjął normalnie „nowego wujka” oraz wiadomość, że tatuś jest u „cioci” . Hmm...

I nie chodzi mi o oglądalność... ale o sam fakt: czego to ludzie nie wymyślą, i co są w stanie zrobić dla przysłowiowych „paru złotych”. :o

Albo, żeby po zakończeniu tej "zabawy" z lekkim sercem powiedzieć:

"Cudze chwalicie swego nie znacie" , gorzej jak się okaże, ze to cudze jest lepsze :roll:

druga rodzina jest ze szczecina.

dzis wypowiadał sie psycholog dzieciecy...dla 3 letnich dzieci niczym to nie skutkuje bo maja ze soba jedna bliskoa osobe....

a ze tak robią??? no cóz niech robią......a takie programy beda jak ludzie to beda ogladac...a nasze społeczenstwo jest takie....oburza sie ze takie programy sa ,ze sa tacy ludzie...a z wypiekami na twarzy gapia sie co dzis bedzie...

Czy chodzi ci o ten pomysł gazety "Fakt" zamiana żon - ja chciałbym zaproponować nowe reality - powinny wymienić się zespoły redakcyjne Super Expressu i Faktu - wygrałby ten który w ciągu dwóchtygodni doprowadziłby do większego spadku sprzedaży gazet :lol:

Myrmota no to sie obsmialam :lol: :lol: :lol:

Myślę, że możecie mylić się w ocenach. CZytałam kiedyś o pierwowzorze tego programu w UK, tam zamieniano żony. Zamiana trwała tydzień, nie było mowy o żadnym seksie, spano osobno. Tu nie chodziło o żadne ekscesy. Chodziło o to, żeby mężczyźni poznali jak to słodko mieć w domu obcą kobietę, z innymi przyzwyczajeniami, inną kuchnią, innym charakterem itd. Po tygodniu większość witała swoje małżonki z utęsknieniem i ich związki odżywały. Był to swego rodzaju eksperyment, dzieci wiedziały, że to na chwilę i że to zabawa, nie było to nic groźnego. I nie był to żaden konkurs, nie było nagród. To było raczej na zasadzie "doceńcie, co macie, bo cudze chwalicie, swego nie znacie". No, ale jak się domyślam (nie wiem, jaki udział ma w tym "Fakt" to Polacy rzeczywiście mogli to tak "przeinaczyć" że wyjdzie jakiś koszmar i "sodomia i gomoria" :lol:

I nie był to żaden konkurs, nie było nagród. To było raczej na zasadzie "doceńcie, co macie, bo cudze chwalicie, swego nie znacie". No, ale jak się domyślam (nie wiem, jaki udział ma w tym "Fakt" to Polacy rzeczywiście mogli to tak "przeinaczyć" że wyjdzie jakiś koszmar i "sodomia i gomoria" :lol:

Naprawde docenić cudzą zone to mozna jak sie ja pozna od tej drugiej nie "prozaicznej" strony :-). Mozna by tez ikuc nowe przysłowie parafrazując zacytowane przez ciebie: "cudze chwalicie ale swoje doceniamy" :lol:

Magdzia, no chyba, ze nowy partner/partnerka okaże się być duuzo lepsza/lepszy od nasezgo wybrańca/wybranki i nie będa chcieli do siebie wrócić :lol:

W każdym razie dla mnie ten pomysł to żenada, wchodzenie z butami w najgłebsza intymnośc ludzi.

Ciekawe kiedy trafi do Polski kolejny show "zapłodnienie na ekranie", to jest dopiero mega głupota i....ach, nie nazwę nawet.