Frankai 13.01.2002 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2002 Ja mam nadzieję, że kiedyś też nauczę rozumu mój budowany dom. Na razie będę kładł kable elektryczne w rurkach, więc wprowadzić informacyjne potem to pryszcz. Boję się, tylko że może to (równoległe prowadzenie) powodować zakłócenia.Co z tym przesyłeniem informacji po sieci elektrycznej (blue teeth)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Młody 13.01.2002 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2002 Zobacz dom inteligentnyPozdrawiam - Młody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 25.08.2016 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 :spam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elpapiotr 25.08.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzcel 29.08.2016 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 @FrankaiJak masz niebieskie zęby, to przestań żreć jagody. Technologia do przesyłu informacji powietrzem nazywa się inaczej. Do zastosowań w inteligentnym budynku odradzam technologie bezprzewodowe , odradzam również technologie typu powerline. Połóż sobie na zapas zielone kable do KNX i skrętkę FTP tam gdzie może być w przyszłości potrzebna i zamuruj - koszt minimalny jeżeli się to robi przy okazji układania kabli elektrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts