mendas 17.05.2005 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 czesc !! ja właśnie zaczynam w Brześciu Kujawskim i szukam tanich dostawców mat. budowlanych... jak macie jakieś namiary to proszę podawać z góry dzięki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danutka 17.05.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witaj,Buduję pod Bydgoszczą. Zaopatruję się w materiały w Solbecie - Solec Kujawski (BK, strop), RMC (beton), Piec-Mat-Bud Bydgoszcz (folie, papy, cement, wapno, styropian - bo blisko i w miarę tanio).Pozdrawiam, Danka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 17.05.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Też pozdrawiam. Ja kupowałem stosunkowo niedrogo w hurtowni Basic w Szubinie. Najlepszy beton (ale i najdroższy) jest w prefabecie Białe Błota (a brałem też z Thomasa - chyba najtańszy i Betoru). Drogo wychodzi transport - staraj się negocjować koszt z dostawą.A tak po prawdzie to ceny są wszędzie dosyć zbliżone...powodzeniaGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mendas 25.06.2005 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 dziękuję za zainteresowanie, niedługo biorę teścia i jedziemy sprawdzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 25.06.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 No i powodzenia... pozdrawiamGrzegorzPS. coraz częściej okazuje się, że najtaniej bywa w marketach. Ja mam blisko do Castoramy - aktualnie cement jest tam o około złotówki tańszy, niż w hurtowni...PS2. na worku oczywiście, co na tonie daje już ca 4 dychy, a to już bywa koszt transportu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LAN 25.06.2005 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2005 POTWIERDZAM również zauważyłem że w supermarketach materiały budowlane wychodzą najtaniej ( castorama , leroy ) w Bydgoszczy Pozdrawiam Ja zaczynam w przyszłym roku i rozglądam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARTUR I INGA 30.06.2005 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 WSZYSTKO ZALEŻY OD TEGO CO KUPUJESZ I W JAKICH ILOŚCIACH. CZASEM WARTO ZAOPATRZYĆ SIĘ W HURTOWNI POBLISKIEJ ( TO NIE POLICZĄ ZA TRANSPORT) A CZASAMI WARTO W MARKECIE BUDOWLANYM( PROMOCJE) BUDUJEMY W ŁOCHOWICACH..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts