Gość 24.10.2002 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Czy słyszeliście cos na temat drewnianych konstrukcji dachowych produkowanych przez firmę MODERN DACH z Łochocina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PEDROS 24.10.2002 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Jeżeli to ten zakład pod Włocławkiem o którym myślę to szczerze mówiąc nie za dobre zrobili na mnie wrażenie. Byłem u nich i chciałem zamówić więźbę na garaż. Zostawiłem rysunki i umówiliśmy się że jak mi to wycenią to zadzwonią. Niestety się już nie odezwali.. więc zamówiłem gdzie indziej i garaż już stoi.Ale może w Twoim przypadku będzie inaczej?Spróbować można to niewiele kosztuje.PozdrawiamPEDROS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech Nitka 24.10.2002 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2002 Spróbuj http://www.tartak.prv.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts