rafałek 17.05.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zaczyna się nowy sezon który jak co roku owocuje wysypem młodych wilczków. Pytają, ale i tak mają dobrze wyrobiony pogląd na wszystko, nie słuchają, nie czytają uważnie. Każdy kto nie jest z nimi jest be. Tak się tylko zastanawiam po co zadają pytania na forum? Zeby się tylko ugruntować we własnych poglądach? Ważniejsza jest informacja zaczytana lub zasłyszana z czyichś ust niż opis włąsnych doświadczeń... Ciekawe, bardzo ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 17.05.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Zaczyna się nowy sezon który jak co roku owocuje wysypem młodych wilczków. Pytają, ale i tak mają dobrze wyrobiony pogląd na wszystko, nie słuchają, nie czytają uważnie. Każdy kto nie jest z nimi jest be. Tak się tylko zastanawiam po co zadają pytania na forum? Zeby się tylko ugruntować we własnych poglądach? Ważniejsza jest informacja zaczytana lub zasłuszana s 3'cich ust niż opis włąsnych doświadczeń... Ciekawe, bardzo ciekawe. Eetaam Starych wilczórów brakuje bo na budowach tyrają. A kociarstwo trzebaby trochę pogonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 TO SIE NAZYWA KOŁKO ROZANCOWE TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.05.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kici..kici... gdzie jesteś ? O! selim ....Sam się prosisz ! Gonić kota !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Tylko prosze uważać bo koty mają niezłe pazurki i zawsze spadają na cztery łapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.05.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 TO SIE NAZYWA KOŁKO ROZANCOWE TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI Moherowe berety włóż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.05.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 TO SIE NAZYWA KOŁKO ROZANCOWE TOWARZYSTWA WZAJEMNEJ ADORACJI Moherowe berety włóż! Koniecznie z antenką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Taaaaaaa a swistak siedzi bo sreberka były kradzione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Kici..kici... gdzie jesteś ? O! selim ....Sam się prosisz ! Gonić kota !!!! bez przesady... tak nie mozna... trzeba dać się młodym wypowiedziec... nawet jesli czasami gadaja głupoty, wy tez kiedys zaczynaliscie i pewnie nie bylo by wam milo gdyby tak ktos was potraktował.... a feeee wstyd mi za staruchów.... m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.05.2005 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 [.... a feeee wstyd mi za staruchów.... m. Maksiu Ja stara ? Oj...no, wiesz – wypominać wiek kobiecie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 17.05.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 [.... a feeee wstyd mi za staruchów.... m. Maksiu Ja stara ? Oj...no, wiesz – wypominać wiek kobiecie .... staruch = osoba z duzym stażem forumowym... do metryki nie zamierzam nikomu zagladac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.05.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ja też... ale według tych kryteriów - hmm... sędziwy cosik już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 17.05.2005 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 co niektorzy tutaj mają subtelny urok dekadencji a inni to są jak dobra siareczka o zerowym momencie skręcajacym zegnam oziemble, bo powoli czuje sie jak w skansenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 17.05.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ojejku... teraz doczytałam w doświadczeniach- Panowie, dajcie na luz ... bardzo proszę. Pozdrawiam subtelnym miau - choć mówią, że liczby nie kłamią ...jednak nadal czuję się jak nowicjuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 17.05.2005 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Rafałek, a tak a propos młodych wilczków i starych kundli z towarzystwa wzajemnej adoracji - to przekrzywiam na bok swój moherowy beret i gratuluję przekroczenia 3000 postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 17.05.2005 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Czas leci... Ani się człowiek obejrzy. Szkoda tylko że wilczki zamiast argumentów używają epitetów. Coś dużo wiedzą o nękaniu. Tak jak człowiecz się leczy to wie coś o swojej chorobie... Na 19 postów dziennie 18 jest po to by się wykazać aktywnością bo przecież on młody i wie lepiej, a co, przecież tu go nikt nie zna, jest anonimowy... 1 to chyba przez pomyłkę. Tylko prosze uważać bo koty mają niezłe pazurki i zawsze spadają na cztery łapy Giną też rozjechane przez pędzące samochody... Pozdrawiam Wszystkich - kociarstwo też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.05.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 dajcie linka na dyskusję z młodymi wilczkami. Ja stara wadera, w krzyżach mnie łamie, niedowidzę itp Kociaki są fajne, ale faktycznie czasami trzeba przetrzepać kitę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 17.05.2005 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 oj Majka!, na zabiegi to i w krzyżach nie będzie łupać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafałek 17.05.2005 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Cisza Majka - za chwilę "Młody" znowu powie, że jesteśmy kółkiem wzajemnej adoracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.05.2005 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 No, ja lubię jak mnie jeszcze kto adoruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts