amj2 17.05.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Czy lodówka wolnostojąca może stać oddzielona 30 cm szafką od płyty elektrycznej (sama płyta,bez piekarnika)? Nad płytą okap 90 cm,czyli stykający się z lodówką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.05.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 też tak mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 17.05.2005 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Ten uśmiech na końcu znaczy ,że jest OK? Lodówka się nie "przegrzewa"?Ew-ka powiedz mi jak to wizualnie wygląda (jakoś tak w wyobraźni nie zabardzo mi pasuje)-ten okap na styku z lodówką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.05.2005 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 obecnie tez tak mam ,czyli płyta gazowa jest oddalona od zabudowanej lodówki o 30 cm ....jest bardzo ok!!!!! w nowej kuchni mam w projekcie oddalenie płyty ceramicznej od lodówki tez tak i myślę ,że będzie podobnie - pochłaniacz mam 90 -szklany więc chyba lekko i ładnie - tak przynajmniej wygląda na wizualizacji mojej kuchni - szczegóły poznam po 10 czerwca -wtedy będzie montaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 18.05.2005 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Hm..Tylko piszesz o zabudowanej lodówce,ja będę miała wolnostojącą. Co prawda inox,okap też srebrny.Nie wiem jak to będzie wyglądać... Ale jak tylko będziesz miała montaż to poproszę o fotki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 19.05.2005 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A u mnie lodówka będzie koło zabudowanego piekarnika...Ale skoro jest zabudowany, to chyba tak strasznie nie nagrzewa szafek, tylko daje ciepło jak coś do przodu....czyż nie? Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 19.05.2005 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Dokładnie Tommco. Przestudiowałam już wszystkie możliwe warianty I tak jak piszesz zabudowany piekarnik jest już sam w sobie tak "zaizolowany" ,że nie powinno to szkodzić lodówce A lodówkę masz wolnostojącą czy zabudowaną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 19.05.2005 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Mam wolnostojącą. Wnęka będzie 15 cm od niej szersza i jakieś 20 cm wyższa. Nie powinno więc być problemu z jej wentylacją. PS. Chyba musi być coś w tych sprzętach do zabudowy dodatkowego, zkoro bezt ładnej obudowy i tak są droższe niż zwykłe...bo inaczej to by była jakaś paranoja...no chyba, że traktować to jako podatek od luksusu... Dokładnie dlatego nie rozumiem, dlaczego u producenta, którego wyroby kupowałem, stelaż do wieszania bidetu kosztuja 2xtyle co stelaż do kibelka...mimo, że nie ma systemu spłukiwania... T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amj2 19.05.2005 06:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 No pewnie bidet to już luksus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 21.05.2005 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 ..... no co Wy ...lodówka, zlew i plyta, oddzielone blatami...... ... to wg. fek szuja... Pozdro J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 22.05.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 No to mam w zgodzie z Feng-Shui Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts