Gość 17.05.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Chodzi mi o to czy wymurowana szafka w łazience,powinna mieć dodatkowo "wkład" z szafki drewnianej czyli szafka w szafce-spotkałam się z opinią,że tak jest lepiej.U nas wymurowali szafkę,wyłożyli w środku płytkami,położą szklane półki i dołożą drzwi na zamówienie-czy to jest błędne rozwiązanie i czym grozi?Na co zwrócić uwagę przy montażu drzwiczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 18.05.2005 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Chodzi mi o to czy wymurowana szafka w łazience,powinna mieć dodatkowo "wkład" z szafki drewnianej czyli szafka w szafce-spotkałam się z opinią,że tak jest lepiej. Bzdura, tak jest lepiej ale dla tych co montują U nas wymurowali szafkę,wyłożyli w środku płytkami,położą szklane półki i dołożą drzwi na zamówienie-czy to jest błędne rozwiązanie i czym grozi? Nie jest błędne i niczym nie grozi, zastanów sie tylko nad kolorem i frontu, a może szkło (np. matowe) albo lustro ?, aby to pasowało z resztą wystroju. Na co zwrócić uwagę przy montażu drzwiczek? Front może chować się w otworze szafki lub być od niego większy, to tylko zalezy od ciebie. CO do samego montażu to niczym on nie powinien odbiegać od montazu w zwykłej szafce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dzięki serdeczne-buźka w czółko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts