Anula75 17.05.2005 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Witam wszystkich.Poszukuje uczciwej i taniej ekipy budowlanej. Chce w sierpniu rozpoczac budowe pod Warszawa (ok.10 km za Jankami) Jesli ktos ma jakies sprawdzone namiary z checia skorzystam.Pozdrawiam Anula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 cześć miło mi bedzie zaoferowac państwu usługi elektryczne .uczciwie i dobre ceny zapraszam 0504019929 [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skrol 21.05.2005 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 Wykonam hydraulike, moje referncję na forum.Mam namiar na dobrą ekipę budowlaną z twoich okolic, ale to na Priva.... bo mnie jacyś strażnicy zaraz zlinczyja:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts