Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LOŻA SZYDERÓW -FORUM DLA "KOTÓW"

Gość

Recommended Posts

Po krótkiej ale wnikliwej analizie tego forum stwierdzam że tutejsza społeczność dzieli sie na trzy grupy

1. grupa to porothermowcy- to jest tzw. grupa trzymająca władze (duża agresja)

2.grupa to betonowcy w skr. BK- dużo łagodniejsze podejscie do nowych

3.grupa to są silikony - to jak na razie pozytyw tego forum

Wszystkie koty łaczcie sie :lol:

ps. Rafałek musi odejsc :wink:

• Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

zapomniales tez o tych co to by dusze sprzedali diablu , zeby sie juz budowac , a wciaz z jakis tam przyczyn nie moga, tylko wachaja co w trawie piszczy, pozdrawiam Cie ja tez nowa jestem , tyle , ze mam duzo czasu , wielki zapal i uczucie niemocy

Pierwsza porada dla kota :

Jak chcesz sie coś dowiedziec na tym forum to najlepiej udać ryczącą trzydziestke z prostymi tłustymi włosami i z wielgachnym nochalem galicyjskiej wiesniaczki wtedy powodzenie na odzew masz gwarantowane

c.d.n

Nowy jak postanowiłeś napisać swoj pierwszy post i znajdzie sie w nim temat wałkowany po raz n-ty to masz wysokie prawdopodobienstwo trafienia na goscia ktory ma nerwice natręctw która objawia sie tym że będzie Cie odsyłał do wyszukiwarki.W takiej sytuacji Ty sie drogi kocie nie irytuj i nie obrazaj ludzi ktorzy sa chorzy , tylko dlatego ze obca Ci jest glebia ludzkiego myslenia. Nie wiesz jak okropne moga byc komplikacje nerwicowe i jak trudno z nich wyjsc.Takie objawy przejawiają

ludzie niższego szczebla (elita forum) [nie dot.wszystkich]

c.d.n.

P.S. kroyena ja mysle że lecisz na mnie tylko jeszcze o tym nie wiesz :lol: