Redakcja 01.06.2005 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Kopiowana programu Tarasy 3D, dołączonej do "Muratora" 6/05 jest niezgodne z prawem, o czym zdaje się Selim zapomniał. O innych sprawkach nie wspominając. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 01.06.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 a przecież selim już się oswoił dlaczego? Adminie zdecydowane NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.06.2005 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Skoro złamał regulamin oferując publicznie program na który nie miał licencji to słusznie został zbanowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.06.2005 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Szanowna Redakcjo ! Program jest zabezpieczony i działa tylko z płytą wiec go nikomu nie przesłałem.Chciałem chłopakowi pomoc a nikt sie nie kwapił z odpowiedzią wiec postanowiłem mu przesłać żeby zaspokoic jego ciekawośc (zresztą zadeklarował że jesli mu sie to sprawdzi to dokona zakupu ). Nadmienił że dla niego kwota 10zł jest duzym wydatkiem, no ale to niczego nie usprawiedliwia >tak jak wspomniałem do wysyłki nie doszło a zamiar wysyłki nie przyswiecał cel komercyjny ..ot taka sobie pomoc ps. czy ta banicja to jest na okres stały czy .......... ps. jezier jak to nie miałem licencji ? przeciez kupując muratora płyta jest w srodku wiec chyba mam licencje na uzytkowanie jej ....nie mam licencji na powielanie jej Ja jestem ciekawy czy ty wszystko masz legalne na kompie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.06.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Pisałem o licencji na rozpowszechnianie bo za to dostałeś bana. Mam wszystko legalne na kompie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 01.06.2005 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Zgoda na to nie miałem ! ale ja nie założyłem wątku bede rozpowszechniał program było to spontanicznie zaoferowana pomoc , do ktorej nie doszło zresztą jak mniemam czytałes ten wątek na którym to napisałem ze sie nie da wysłać i tyle .... Na dobrą sprawe to mogę powiedzieć że zgwałciłem kobiete , czemu ano temu ze mam narzędzie zbrodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 01.06.2005 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Na dobrą sprawe to mogę powiedzieć że zgwałciłem kobiete , czemu ano temu ze mam narzędzie zbrodni czytaj selim co piszesz, narzędzie zbroni jest wtedy, gdy zostanie użyte w czasie zbrodni, inaczej jest to tylko "zwykłe" narzędzie, a wiec "mam narzędzie zbrodni" stwierdza iż masz narzędzie, którym popełniono zbrodnię, a wiec można Cię oskarżyć o .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 03.06.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2005 kocia, a jużeśma myśleli, że ty podstawową zasadę znasz, iż wszystko co naklikasz może być użyte przeciwko tobie, a tu proszę: po pierwsze primo) Nakłanianie do zbrodni i to przeciwko szczytowaniu intelektualnemu na/z/przy/w (niepotrzebne skreślić) tarasie, po drugie primo) Przyznanie się do winy i dalsze podklikiwania w stylu określanym przez starożytny już kabaret POTEM: "Łże jak pies, a na dodatek nieźle mu idzie" (podkreślam słowo pies, gdyż powinno być dla kota łobelżywe i napawające łobrzydzeniem). no i po trzecie primo) Przyznanie się do posiadania narzędzie/narządu (tu także do wyboru) zbrodni, a tu już chyba wynik reklamu z ostatniego wydania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.06.2005 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 ...Program jest zabezpieczony i działa tylko z płytą wiec go nikomu nie przesłałem...? Selim zbanowany? oj i to jak widzę za usiłowanie nieudolne w dodatku... Selim mówisz, że do gwałtu na tych Tarsach3D nie doszło? czyli co, nawet nic nie zdolałeś nabroić i już masz bana ??? tak to bywa, ale nie będziesz się chyba teraz mazał o te kilkaset postów??? - u Donny to chyba tylko jakiś nieskuteczny szantażyk emocjonalny wobec Redakcji: nie będzie Ci się chciało od początku zaczynać...??? a to czemu? pisz Selim, pisz... w ramach pokuty nas trochę porozśmieszaj... tylko solidnie! ... to Cię może rozgrzeszymy... o ile masz w ogóle coś na sumieniu ... O innych sprawkach nie wspominając. czyli znowu coś przeoczyłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 04.06.2005 00:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a ja myslalam , ze selim pozdradzac pzrzychodzi a On sie CHOLERA MARZE, pozdr dla smutnej lidki od smutasa rrmi dobrze ,ze juz wrociles selimie to tak ladnie brzmi selimie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 04.06.2005 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 nie cierpię kociarstwa już nie był kotem, bardzo się starał i udzielał na forum a tutaj ban i mamy selim(ma) znowu kota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.06.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 No niestety do gwałtu na tarasie nie doszło cały sfrustrowany jestem bo mi nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2005 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 A miałeś być stroną dominującą czy zdominowaną ? Kot kotem, ale tu prokurator się kłania... Przeklęta 'fala' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.06.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 oj Selim, skoro tych Tarasów się zgwałcić nie da, to jak miało Ci wyjść? no chyba, że się jednak da zresztą nie wiadomo, czy byłoby warto... ktoś ich w ogóle używał? Ponury, czy gwałciciel może być stroną zdominowaną???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Gwałciciel nie, ale gwałcony... chyba tak, prawda ? No niestety do gwałtu na tarasie nie doszło cały sfrustrowany jestem bo mi nie wyszło stąd nie wynika explicite, jak to MIAŁO być [cały czas mówimy o domniemaniu zbrodni gwałtu na tarasie] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.06.2005 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 QUANTUM FACIT VENENUM ..... czy sie da ....odpowiedz brzmi tak, da sie zgwałcic na tym tarasie , ale do tego potrzebny jest juz wytrych (tzw.sado-maso) ...a ja sem delikatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2005 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Skoro quantum facit venenum, to gdzież tu gwałt ? Wytrych ? Zamotałeś . Wygląda na to że jako strona dominująca nie masz klucza i musisz prosić serwis o pomoc Na szczęście te serwisy czynne są całą dobę Są delikatne serwisy, i dominujące też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.06.2005 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 prosic serwis o pomoc ....dasz nr. ? niektorzy zeby zdobywac potrzebują klucza a inni wytrycha a jeszcze inni lubią sobie po wszystkim kijem po łbie przywalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.06.2005 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Gwałciciel nie, ale gwałcony... chyba tak, prawda ? No niestety do gwałtu na tarasie nie doszło cały sfrustrowany jestem bo mi nie wyszło stąd nie wynika explicite, jak to MIAŁO być [cały czas mówimy o domniemaniu zbrodni gwałtu na tarasie] no tak, ale przecież Selim nie chciał być ofiarą tego nieudolego usiłowania gwałtu na prawach autorskich do Tarasów, tylko sprawcą... Ponury, wg mnie gwałciciel może byc stroną zdominowaną tylko wtedy gdy ofiara się zapomni... ale to już nie gwałt i tak właśnie myślę, że na dobra sprawę Redakcja tylko pozoruje tutaj oburzenie z powodu ww usiłowania, żeby zareklamować nr 6/2005 Muratora PS na żadne domniemanie zbrodni ja się nie zgadzam!!! protestuję , protestuję!!!!!!!! to juz nie te czasy! Ponury! jeśli juz jakieś domniemanie to chyba niewinności... hmm? poza tym gwałt to chyba tylko występek... w domu jestem i nie mam gdzie sprawdzić może ktos wie... PS2 czy ktos mi może powiedzieć jakie to "inne sprawki" Selim ma na sumieniu? strasznie mnie to zaciekawiło... niby czytałam jego wpisy, a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ponury, wg mnie gwałciciel może byc stroną zdominowaną tylko wtedy gdy ofiara się zapomni... ale to już nie gwałt ale może być nieoczekiwana zmiana miejsc, prawda ? np. gwałciciel mówi..eee.. nie kce mi się gwałcić, nudne to... No ktoś to musi wykonać, prawda ? Nie może robota taka rozwalona leżeć... [...] na dobra sprawę Redakcja tylko pozoruje tutaj oburzenie z powodu ww usiłowania, żeby zareklamować nr 6/2005 Muratora Patrz ! O tym nie pomyślałem... Sprytny numer poza tym gwałt to chyba tylko występek... w domu jestem i nie mam gdzie sprawdzić może ktos wie... :lol: :lol: Ja wiem, ale też jestem w domu czy ktos mi może powiedzieć jakie to sprawki Selim ma na sumieniu? strasznie mnie to zaciekawiło... niby czytałam jego wpisy, a... No okocił się, miauczał i prychał przeraźliwie na wszystkich dookoła. Ale potem dał sie oswoić i nawet kilku osobom pogłaskać... I wszyscy już zapomnieli chyba, że kiedyś nasikał do kwiatków... prosic serwis o pomoc ....dasz nr. ? a proszę, jesteśmy w Sieci, to linka dam: http://www.słodko-i-namiętnie-a-jak-trzeba-to-gorzko-i-oschle.com [...] jeszcze inni lubią sobie po wszystkim kijem po łbie przywalić albo i przed, a zwykle ZAMIAST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts