Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

LOŻA SZYDERÓW -FORUM DLA "KOTÓW"

Gość

Recommended Posts

• Odpowiedzi 85
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Szanowna Redakcjo !

Program jest zabezpieczony i działa tylko z płytą wiec go nikomu nie przesłałem.Chciałem chłopakowi pomoc a nikt sie nie kwapił z odpowiedzią wiec postanowiłem mu przesłać żeby zaspokoic jego ciekawośc (zresztą zadeklarował że jesli mu sie to sprawdzi to dokona zakupu ). Nadmienił że dla niego kwota 10zł jest duzym wydatkiem, no ale to niczego nie usprawiedliwia >tak jak wspomniałem do wysyłki nie doszło a zamiar wysyłki nie przyswiecał cel komercyjny ..ot taka sobie pomoc

ps. czy ta banicja to jest na okres stały czy ..........

ps. jezier jak to nie miałem licencji ? przeciez kupując muratora płyta jest w srodku wiec chyba mam licencje na uzytkowanie jej ....nie mam licencji

na powielanie jej

Ja jestem ciekawy czy ty wszystko masz legalne na kompie ?

Zgoda na to nie miałem !

ale ja nie założyłem wątku bede rozpowszechniał program

było to spontanicznie zaoferowana pomoc , do ktorej nie doszło

zresztą jak mniemam czytałes ten wątek na którym to napisałem ze sie nie da wysłać i tyle ....

Na dobrą sprawe to mogę powiedzieć że zgwałciłem kobiete , czemu ano temu ze mam narzędzie zbrodni

Na dobrą sprawe to mogę powiedzieć że zgwałciłem kobiete , czemu ano temu ze mam narzędzie zbrodni

czytaj selim co piszesz, narzędzie zbroni jest wtedy, gdy zostanie użyte w czasie zbrodni, inaczej jest to tylko "zwykłe" narzędzie, a wiec "mam narzędzie zbrodni" stwierdza iż masz narzędzie, którym popełniono zbrodnię, a wiec można Cię oskarżyć o ..........

kocia, a jużeśma myśleli, że ty podstawową zasadę znasz, iż wszystko co naklikasz może być użyte przeciwko tobie, a tu proszę:

po pierwsze primo)

Nakłanianie do zbrodni i to przeciwko szczytowaniu intelektualnemu na/z/przy/w (niepotrzebne skreślić) tarasie, :wink:

po drugie primo)

Przyznanie się do winy i dalsze podklikiwania w stylu określanym przez starożytny już kabaret POTEM:

"Łże jak pies, a na dodatek nieźle mu idzie" :lol: (podkreślam słowo pies, gdyż powinno być dla kota łobelżywe i napawające łobrzydzeniem). :D

no i po trzecie primo)

Przyznanie się do posiadania narzędzie/narządu (tu także do wyboru) zbrodni, a tu już chyba wynik reklamu z ostatniego wydania. 8)

...Program jest zabezpieczony i działa tylko z płytą wiec go nikomu nie przesłałem...?

Selim zbanowany?

oj :cry:

i to jak widzę za usiłowanie nieudolne w dodatku...

Selim mówisz, że do gwałtu na tych Tarsach3D nie doszło?

czyli co, nawet nic nie zdolałeś nabroić i już masz bana ??? :-?

tak to bywa, ale nie będziesz się chyba teraz mazał o te kilkaset postów??? - u Donny to chyba tylko jakiś nieskuteczny szantażyk emocjonalny wobec Redakcji: nie będzie Ci się chciało od początku zaczynać...??? a to czemu?

pisz Selim, pisz... w ramach pokuty nas trochę porozśmieszaj... tylko solidnie! :wink:... to Cię może rozgrzeszymy... o ile masz w ogóle coś na sumieniu :-?

... O innych sprawkach nie wspominając.

czyli znowu coś przeoczyłam...

Gwałciciel nie, ale gwałcony... chyba tak, prawda ?

No niestety do gwałtu na tarasie nie doszło :lol: cały sfrustrowany jestem

bo mi nie wyszło :evil:

stąd nie wynika explicite, jak to MIAŁO być [cały czas mówimy o domniemaniu zbrodni gwałtu na tarasie]

:wink:

no tak, ale przecież Selim nie chciał być ofiarą tego nieudolego usiłowania gwałtu na prawach autorskich do Tarasów, tylko sprawcą...

Ponury, wg mnie gwałciciel może byc stroną zdominowaną tylko wtedy gdy ofiara się zapomni... ale to już nie gwałt

i tak właśnie myślę, że na dobra sprawę Redakcja tylko pozoruje tutaj oburzenie z powodu ww usiłowania, żeby zareklamować nr 6/2005 Muratora :cry:

PS na żadne domniemanie zbrodni ja się nie zgadzam!!! protestuję , protestuję!!!!!!!! to juz nie te czasy! Ponury! jeśli juz jakieś domniemanie to chyba niewinności... hmm?

poza tym gwałt to chyba tylko występek... w domu jestem i nie mam gdzie sprawdzić :oops:

może ktos wie...

PS2 czy ktos mi może powiedzieć jakie to "inne sprawki" Selim ma na sumieniu? strasznie mnie to zaciekawiło... niby czytałam jego wpisy, a...

Ponury, wg mnie gwałciciel może byc stroną zdominowaną tylko wtedy gdy ofiara się zapomni... ale to już nie gwałt

ale może być nieoczekiwana zmiana miejsc, prawda ? :wink:

np. gwałciciel mówi..eee.. nie kce mi się gwałcić, nudne to...

No ktoś to musi wykonać, prawda ? Nie może robota taka rozwalona :oops: leżeć...

[...] na dobra sprawę Redakcja tylko pozoruje tutaj oburzenie z powodu ww usiłowania, żeby zareklamować nr 6/2005 Muratora :cry:

Patrz ! O tym nie pomyślałem... Sprytny numer :roll:

poza tym gwałt to chyba tylko występek... w domu jestem i nie mam gdzie sprawdzić :oops:

może ktos wie...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja wiem, ale też jestem w domu :lol:

czy ktos mi może powiedzieć jakie to sprawki Selim ma na sumieniu? strasznie mnie to zaciekawiło... niby czytałam jego wpisy, a...

No okocił się, miauczał i prychał przeraźliwie na wszystkich dookoła.

Ale potem dał sie oswoić i nawet kilku osobom pogłaskać...

I wszyscy już zapomnieli chyba, że kiedyś nasikał do kwiatków...

prosic serwis o pomoc :lol: ....dasz nr. ? :wink:

a proszę, jesteśmy w Sieci, to linka dam:

http://www.słodko-i-namiętnie-a-jak-trzeba-to-gorzko-i-oschle.com

[...] jeszcze inni lubią sobie po wszystkim kijem po łbie przywalić :lol:

albo i przed, a zwykle ZAMIAST :lol: