rrmi 04.06.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 a dlaczego takie linki to sa przewaznie do ...panienek? moze i mocno nnie szukam , ale tak z ciekawosci? zreszta moze Selim to dziewczyna i co wtedy? chociaz ...wyraznie mowil o narzedziu..to chyba ma milej soboty zycze wszystkim milosnikom kotow to watek o kotach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 04.06.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 Ponury zaraz pęknę! Ponury, wg mnie gwałciciel może byc stroną zdominowaną tylko wtedy gdy ofiara się zapomni... ale to już nie gwałt ale może być nieoczekiwana zmiana miejsc, prawda ? np. gwałciciel mówi..eee.. nie kce mi się gwałcić, nudne to... No ktoś to musi wykonać, prawda ? Nie może robota taka rozwalona leżeć... poza tym gwałt to chyba tylko występek... w domu jestem i nie mam gdzie sprawdzić może ktos wie... :lol: :lol: Ja wiem, ale też jestem w domu czy ktos mi może powiedzieć jakie to sprawki Selim ma na sumieniu? strasznie mnie to zaciekawiło... niby czytałam jego wpisy, a... No okocił się, miauczał i prychał przeraźliwie na wszystkich dookoła. Ale potem dał sie oswoić i nawet kilku osobom pogłaskać... I wszyscy już zapomnieli chyba, że kiedyś nasikał do kwiatków... ja tam żadnego prychania nie widziałam... zwłaszcza przeraźliwego a pomiauczeć, to wszyscy lubimy, prawda? w każdym razie ja bardzo, a Ty Ponury, chyba też, tak? ale fakt, dał sie oswoić a ja oswojonych kotów nie lubię... Selim, poprawisz się? podrapał byś trochę... QUANTUM FACIT VENENUM ..... czy sie da ....odpowiedz brzmi tak, da sie zgwałcic na tym tarasie , ale do tego potrzebny jest juz wytrych (tzw.sado-maso) ...a ja sem delikatny da się ale jesteś delikatny? (bardzo delikatny czy tylko trochę?) no to Redakcjo! kara smierci przy dobrowolnym odstąpieniu to gorzej niż w Chinach i proszę nie mówić, że się może pod nowym nickiem zalogować, bo ja wolałam selima z jednym m* i chce tamtego z powrotem na forum *zwłaszcza tego całkowicie nieoswojonego z dwucyfrową liczbą postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 04.06.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 to se ne wrati... a pomiauczeć, to wszyscy lubimy, prawda? w każdym razie ja bardzo, a Ty Ponury, chyba też, tak? Dosyć. Ale wolę pomruczeć, jak się mnie drapie po grzbiecie, za uszkiem albo pod szyjką A, mam coś a propos serwisu. - Oto samica kota. - Kocica ? - Nie, kokota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 04.06.2005 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2005 OOooo Admin sie zjawił porzadki robi ....a własciwie to mam nadzieje ze juz je zrobił -\_________/ ..o----------o Panie admin ostatnio stukneło mi ponad dwiescie postow a mi admin zrobił taki prezent Panie admin - bądź pan człowiek. Oddaj zagrabioną własnosc ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 06.06.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2005 kotasq bo ci spółgłommmmmsek zabraknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 16.07.2005 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2005 Szanowny Adminie chciałem tylko niesmiało zauważyc że tu znowu KANIBALE grasują ....przed chwilką byli w dziale ogłoszen i zezarły mi posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts