lola 25.10.2002 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Chciałabym się ubezpieczyć na czas budowy , tj. samą budowę, osoby przebywające na budowie od nieszczęśliwych wypadków (nie chodzi mi o firmy, bo te same powinny sie ubezpieczyć, ale np. o pomagajacego teścia, na którego mogłaby by spaśc cegła) i mnie jako inwestora od OC.Czy mozecie coś mi podpowiedzieć lub poradzić jak Wyście się ubezpieczyli, gdzie, na jakich zasadach itd. Z góry dziękuję. Pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franekF 25.10.2002 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Ja ubezpieczyłem budowę, a nie siebie. Bo sam zbyt mało ram bywam. Wybrałem Wartę, bo najwczesniej można u nich ubezpieczyć budowę od kradzieży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 25.10.2002 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Odpukać, ale ponieważ budowa będzie u mnie za płotem, to może nie bedzie kradzieży. Sprzęt będzie w budynkach gosp. moich rodziców, ale materiały ...Odnośnie ubezpieczenia budowy chodziło mi o ewentualne kataklizmy, pozar lub zawalenie się budynku itd. Ale dzięki za odpowiedź. Ja zawsze ubezpieczałam się w PZU, ale czasem warto przyjzeć się ciekawszej ofercie. Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina 25.10.2002 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 My też ubezpieczyliśmy w Warcie, opcja "Dom w budowie", roczna opłata coś koło 150 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bela 25.10.2002 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 My mamy w Allianz'ie na kwotę 300.000 PLN za składkę roczną - coś ok. 200 PLN.B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnes 25.10.2002 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Ja równiez ubezpieczyłam w Warcie z tymże już z opcją dot.zabezp.przed kradzieżą 300 zł. rocznie ./budynek już wykańczany/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts