marzenamirek 18.05.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cześć,mamy pytanie. Ile płaciliście za wylewki? tzn połozenie styropianu, folii i wylanie ok 4 cm posadzki. Mamy 200 m, facet chce 13 zł za 1 m? czy to duzo?Bedę wdzięczna za odpowiedzi:) Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bozena11 18.05.2005 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 w okolicach Radomia fachowcy wolaja 10zl za m2, mnie udalo sie utargowac 7 zl, bylo tego okolo 200m2 bozena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leszek T. 18.05.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 W Szczecinie 13 zł sama wylewka, a jak z położeniem izolacji, to 17 zł- oczywiście sama robocizna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenamirek 18.05.2005 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dziękuję za odpowiedź. Wnioskuję, ze te moje 13 zł to jednak nie jest za dużo:) szczególnie, że wszyscy moi znajomi bardzo są z ekipy zadowoleni. Jeden z kolegów stwierdził, że wylewki to jedyna rzecz do której nie miał negatywnych uwag:) Pozdrawiam Marzena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kon111 19.05.2005 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 W okolicach W-wy 10PLN/m2, ale za samą wylewkę. Rozłożenie styropianu pewnie kilka złotych więcej, ale ja wolałem to zrobić sam. Kilka wieczorów i jedna nie przespana noc i izolację z folii i styropian mam najdokładniej jak można. W pewnym momencie ekipa chciała mi nawet charytatywnie pomóc w rozkładaniu styropianu, ale jak zobaczyłem, że układają warstwa za warstwą z pokrywającymi się w pionie szparami podziękowałem im za pomoc. Ciekaw jestem jak by wyglądała izolacja z folii gdyby oni to robili. A przecież po wylaniu wylewki już dokładności wykonania nie sprawdzisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marzenamirek 19.05.2005 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Oj to teraz zadaleś mi klina muszę przekazać mężowi, zeby sprawdzał jak oni będą układac tę izolację. Bardzo dziękuję za tę uwagę. Pozdrawiam Marzena ps. oglądałam Twój domek. Śliczny! A kominek to czym jest obudowany? Baaaaardzo mi się podoba:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krakowiak 05.06.2005 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2005 U mnie 15 PLN /m2 z układaniem izolacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 07.07.2005 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 W Łodzi 11 PLN bez faktury Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.07.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2005 9zł bez kwita ale trza chyba bedzie cos za ulozenie styro dolozyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmarysia 08.07.2005 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 U mnie 10 zł z ukladaniem styropianu- ekipa podobno maks dobra. Podkreslam - podobno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 08.07.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2005 ja płace tylko 13 brutto z układaniam wełny na zakład to moja pierwsza tania ekipa w dodatku ponoć robią BOSKIE wylewki - [już dawno nich słyszałam, ale zapytałam o cenę bez przekonania, bo myślałam że będzie jakaś kosmiczna, a okazała się niższa niż w innych firmach] jeszcze nie wiem jak moje wylewki wypadną, bo jesteśmy w trakcie póki co wygląda na to, ze faktycznie cosik o wylewkach wiedzą w ogóle się nie mażą i nie ma żadnych problemów z niczym! [ta firma zajmuje się tylko robieniem wylewek-może dlatego wiedzą co i jak] jestem w pozytywnym szoku, ze tak mało płacę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawa 11.07.2005 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2005 ja płace tylko 13 brutto z układaniam wełny na zakład to moja pierwsza tania ekipa w dodatku ponoć robią BOSKIE wylewki - [już dawno nich słyszałam, ale zapytałam o cenę bez przekonania, bo myślałam że będzie jakaś kosmiczna, a okazała się niższa niż w innych firmach] jeszcze nie wiem jak moje wylewki wypadną, bo jesteśmy w trakcie póki co wygląda na to, ze faktycznie cosik o wylewkach wiedzą w ogóle się nie mażą i nie ma żadnych problemów z niczym! [ta firma zajmuje się tylko robieniem wylewek-może dlatego wiedzą co i jak] jestem w pozytywnym szoku, ze tak mało płacęSmutna daleko te wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirkos 14.07.2005 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 okolice Rzeszowa 8zł/m2 z układaniem folii i styropianu, bez układania 7 zł/m2, dobra jakość usług,sprawdzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejon 14.07.2005 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2005 Ja (podkarpackie) płaciłem 7.50 zł/m2 - tylko wylewka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarekN 01.08.2005 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2005 Ja płaciłem 9 zł/m2 wylewki za wszystko (folia, styropian, siatka zbrojąca, wylewka). Ale im wyszło krzywo jak cholera no i po fakcie dowiedziałem się że źle folia źle ułożona (woda podchodzi od balkonu i pojawia się wilgoć w środku) Od tej ekipy postanowiłem już tak nie oszczędzać i biorę już ekipy przynajmniej polecane na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TKO 02.08.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2005 Płaciłem 11zł za styropian, folia, zbrojenie, taśma dylatacyjna oraz wylewka z miksokreta. Jeśli ktoś chce zrobić zwykłą wylewkę, to nawet po 7zł się nie opłaca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legar 03.08.2005 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 4 osobowa ekipa z Łomży , miksokret elektryczny, 189m do wylania /2 dni roboty/, 9 pln/m2 robocizna /cena obejmowala rozłożenie styropianu, folii itd/...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szeryf 03.08.2005 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2005 Białystok 7 zł (bez styropianu) 219m2, 2 dni ale nie polecam ekipy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sceptyk 22.11.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2005 kurde, u mnie 10,5 pln bez faktury za samą robotę (oczywiscie bez izolacji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darek Rz 23.11.2005 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2005 Ja płaciłem 9 zł/m2 wylewki za wszystko (folia, styropian, siatka zbrojąca, wylewka). Ale im wyszło krzywo jak cholera no i po fakcie dowiedziałem się że źle folia źle ułożona (woda podchodzi od balkonu i pojawia się wilgoć w środku) Od tej ekipy postanowiłem już tak nie oszczędzać i biorę już ekipy przynajmniej polecane na Forum. Witam !! Mógłbyś napisać na czym polegało złe położenie folii - to tak ku przestrodze dla innych i dla mnie . pozdro D.RZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts