Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wylewki-ile za metr bez materiału

Recommended Posts

• Odpowiedzi 58
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Robiliśmy wylewki w długi weekend, wykonawcą była firma z Jelcza, przywieźli cały materiał, wylewki równiutkie,12 PLN m2, jesteśmy zadowoleni (ewentualne namiary na priva)

Witam,

Janusz te 12 zł to chyba bez kosztow materialu?

Cena za wylewkę z miksokreta z układaniem styropianu 12,00 to cena z betonem czy sama robocizna ?

... może głupie pytanie :-?, ale tak ... mam już styropian i folię i taśmę dylatacyjną, zamówiłem gości z miksokretem za 12pln z układaniem tego wszystkiego do wylewki. Wylewka około 4-5 cm, taka wyrównująca na poddaszu.

Czy potrzebuję kupić jeszcze piasek, cement i co tam jeszcze potrzeba? Czy Oni przyjeżdżają ze wszystkim i jest to cena z tym piaskiem i cementem ...? :-?

• 3 weeks później...

U nas wylewki były robione mixokretem w sumie ok 250 m2,

za robocizne wraz z ułozeniem styropianu płacilismy 11 zł/m2.

Doliczyli sobie za ułozenie szalunków na balkonach chyba 50 zł ( nie pamietam). Prace trwały 3 dni, ponieważ spóźnił sie nasz dostawca styropianu. Generalnie polecam wylewki mixokretem - nieamowita jakośc i gładkośc ( oraz tempo pracy)

Pozdrawiam

• 3 months później...
  • 3 weeks później...

Witam. Mam podobne pytanie. Muszę wykończyć poddasze. Czy ktoś może zna jakąś ekipę godną polecenia z okolic Tychów ? I biorąc pod uwagę że nie będzie tego wiele, jakieś 36m2 wylewki i 40m2 tynków, to jakich cen mogę się spodziewać, oczywiście z materiałem ?

Z góry serdecznie dziękuję za jakiekolwiek informacje i sugestie.

• 4 weeks później...
4 osobowa ekipa z Łomży , miksokret elektryczny, 189m do wylania /2 dni roboty/, 9 pln/m2 robocizna /cena obejmowala rozłożenie styropianu, folii itd/...pzdr

WOW to bardzo tanio płaciłeś.Ja za m2 wylewki z miksokreta płacę 13 zł i obojętnie czy rozkładają styropian czy nie.Miksokret spalinwy ,trzech ludzi -praca dwa dni 250m2 wylewanych