premiumpremium 12.07.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2006 Baaardzo ładna i przytulna kuchnia. Podoba mi się kolor mebli, witraże także. Coś mi się wydaje, ze będę miała u siebie podobny układ szafek (wykończeniówka w przyszłym roku, a ja już meble ustawiam ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.07.2006 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 ach super Kasiu ze jest tyle plusów...u mnie jedynie obok zlewozmywaka bedzie od razu płyta z piekarnikiem po prawej stronie jak sie stoi na wprost naroznika....mam tez o to obawę czy nie jest to za bliski kontakt ..fajnie ze tyle sie w tejszafce zmieści... No ale chyba choć kawałek blatu będzie między zlewem a płytą? Jeśli tak, to nie powinno to być za blisko Baaardzo ładna i przytulna kuchnia. Podoba mi się kolor mebli, witraże także. Coś mi się wydaje, ze będę miała u siebie podobny układ szafek (wykończeniówka w przyszłym roku, a ja już meble ustawiam ). Dziękuję Co do odległej wykończeniówki - ja tą kuchnię chyba od stycznia męczyłam, zimą macher był i mierzył, a zobacz kiedy dopiero stanęła - przyjemne jest takie ustawianie mebli trochę zaocznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 13.07.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dziękuję Co do odległej wykończeniówki - ja tą kuchnię chyba od stycznia męczyłam, zimą macher był i mierzył, a zobacz kiedy dopiero stanęła - przyjemne jest takie ustawianie mebli trochę zaocznie Oj bardzo przyjemne... Myślę, że poszukiwanie materiałów, mebli itp zacznę na początku przyszłego roku. A Wam życzę miłego i udanego upalnego wykańczania domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.07.2006 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Dziękuję premiumpremium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 13.07.2006 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kasiu u mnie zmiany dokonuja się w głowie jak w kalejdoskopie, niestety płyta bedzie oddalona od zlewozmywaka raptem o 7 cm. więc to jest zbyt mała odległośc....facio zasugerował mi w slaonie kuchennym, ze by jeszcze inaczej usytuwac zlew ....musze rozpatrzyc wszystkie za i przeciw...mam mało miejsca na meble kuchenne i stąd u mnie tyle wątpilowsci ale dziękuję za wszystkie sugestie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.07.2006 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Ale tu sie piknie robi!!! Gratuluje takiej pieknej kuchni! Wszystko mi sie podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 13.07.2006 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Kasiu u mnie zmiany dokonuja się w głowie jak w kalejdoskopie, niestety płyta bedzie oddalona od zlewozmywaka raptem o 7 cm. więc to jest zbyt mała odległośc....facio zasugerował mi w slaonie kuchennym, ze by jeszcze inaczej usytuwac zlew ....musze rozpatrzyc wszystkie za i przeciw...mam mało miejsca na meble kuchenne i stąd u mnie tyle wątpilowsci ale dziękuję za wszystkie sugestie... 7cm to mało a może jakiś fikuśny kształt zlewu i pole odkładcze od strony płyty rozwiąże problem? Ale tu sie piknie robi!!! Gratuluje takiej pieknej kuchni! Wszystko mi sie podoba... Ano piknie, a jeszcze nie zawiesiliśmy lampy w kuchni, która dopełni szczęścia Chyba oszalałam - bezwstydnica tak się obnosić z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 13.07.2006 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2006 Znowu przyszlam popatrzec na kuchnie. Az chce sie patrzec... A lampa bedzie.., ciekawe jaka...Masz juz cos na oku? Ja to tesknie za taka kuchenka jak masz...Na pewno bedzie Ci sie tam bardzo wygodnie pitrasilo...Dla mnie to bomba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 14.07.2006 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Lampa już jest - witrażowa, zaszalałam i dałam zrobić tylko teraz nie wiem czy już ją wieszać, czy ma gdzieś czekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 14.07.2006 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2006 Kasiaaaa wieszą ją koniecznie..tymbardziej, skoro ją ktoś robił czekamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satina 19.07.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Kasiu kuchnia bardzo piekna, bardzo mi sie podoba tym bardzie że mam bardzo podobną w swoim domku. Wąskie szufladki na przyprawy są naprawdę bardzo wygodne a na półkach płóokrągłych bardzo ładnie się prezentują kwiaty np paprotki.Lampa witrażowa napewno dopełni wszystkiego i będzie super pięknie. Pozdrawiam i gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 19.07.2006 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 Cześc Kasiu - zobaczyłam Twoją kuchnię w wątkach o otwartych. Pięknie rozwiązaliście sprawę kuchni niby otwartej a zamkniętej (ale naplątałam), my też w projekcie mamy otwartą i toczę boje o zamknięcie (przynajmniej częściowe). U Was bardzo fajnie to wygląda, gratukuję. P.S. Zdjęcie p.t "Wizyta i Wizytacja" - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 19.07.2006 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2006 witaj Kasiu że ja jeszcze nie byłam w tym wątku bardzo ładna kuchnia z witrażami wyszła! jak rozwiązaliście wyjście na taras? będzie podwyższony czy najpierw schodek i taras na poziomie gruntu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.07.2006 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam w naszym domku wszystkich :P witaj Kasiu że ja jeszcze nie byłam w tym wątku bardzo ładna kuchnia z witrażami wyszła! jak rozwiązaliście wyjście na taras? będzie podwyższony czy najpierw schodek i taras na poziomie gruntu? pozdrawiam Taras będzie jedynie oznaczony innym brukiem - tak zdecydowaliśmy, bo za domem jest garaż gigant i skoro już są do niego wjazdy, to niech i dojazd będzie , bo nigdy nie wiadomo kiedy to się może przydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 21.07.2006 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2006 Witam w naszym domku wszystkich :P witaj Kasiu że ja jeszcze nie byłam w tym wątku bardzo ładna kuchnia z witrażami wyszła! jak rozwiązaliście wyjście na taras? będzie podwyższony czy najpierw schodek i taras na poziomie gruntu? pozdrawiam Taras będzie jedynie oznaczony innym brukiem - tak zdecydowaliśmy, bo za domem jest garaż gigant i skoro już są do niego wjazdy, to niech i dojazd będzie , bo nigdy nie wiadomo kiedy to się może przydać ojej...słabo zrozumiałam tzn. że będą schodki w dół z drzwi tarasowych a na ziemi ułożony bruk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 24.07.2006 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 ojej...słabo zrozumiałam tzn. że będą schodki w dół z drzwi tarasowych a na ziemi ułożony bruk? Dobrze zrozumiałaś, dokładnie tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 24.07.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2006 ojej...słabo zrozumiałam tzn. że będą schodki w dół z drzwi tarasowych a na ziemi ułożony bruk? Dobrze zrozumiałaś, dokładnie tak będzie acha dzięki raz jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Ja podobnie chcę zrobić taras. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 27.07.2006 12:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 A planujesz jakiś daszek do tego? My niby nie, ale chyba by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Mam taras od strony północno-wschódniej... Bardziej wschodniej... Tak więc tam tylko słońce rano, a wieczorem jak będzie zachód to słońce będzie przechodzić przez okno kuchenne i przez cały dom i ciut dociera na przyszły taras.. Tak więc daszek niepotrzebny.Chodzi mi o materiał z którego bedzie taras. Myslałem o kostce brukowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts