SławekD-żonka 19.05.2006 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Zobaczymy tylko jaki będzie efekt końcowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 19.05.2006 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Zobaczymy tylko jaki będzie efekt końcowy Musi byc porażająca.. super dobry!! Nie ma wyjścia. Jak możesz wątpic w swoje zdolności aranżacji wnętrz (bo ten kwiatek zapewne Ty wybierałaś.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2006 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Zdolności to baaardzo dużo powiedziane, ale dziękuję Ci bardzo, bo miło się to czyta Kwiatek rzeczywiście ja wybrałam, bo Sławek do kuchni podchodzi tak samo jak Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 19.05.2006 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Mnie też bardziej się podoba motyw z tulipankiem A propos oczyszczalni ścieków-czy ja mogłabym się dowiedzieć, jaki był całkowity koszt zbiornik+montaż+ewentualnie inne dodatkowe koszty? Zastanawiam się nad oczyszczalnią u siebie i chciałam usłyszeć kilka opinii użytkowników Z góry dziekuję Będzie tulipanek Co do oczyszczalni, to Sławek napisze do Ciebie osobiście na priva Dziękuję Wam bardzo za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.05.2006 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2006 Mnie też bardziej się podoba motyw z tulipankiem A propos oczyszczalni ścieków-czy ja mogłabym się dowiedzieć, jaki był całkowity koszt zbiornik+montaż+ewentualnie inne dodatkowe koszty? Zastanawiam się nad oczyszczalnią u siebie i chciałam usłyszeć kilka opinii użytkowników Z góry dziekuję Będzie tulipanek Co do oczyszczalni, to Sławek napisze do Ciebie osobiście na priva Dziękuję Wam bardzo za informację Proszę Cię bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monmel 24.05.2006 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2006 witam piękny domek. Jak widziałam na zdjęciach to chyba będzie podłogówka. co na podlogę w SALONIE. nie mogłam tego u ciebie odszukać. panele, deski czy może płytkipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 25.05.2006 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2006 Witaj monmel W salonie będą panele, reszta podłogówki jest pod płytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 20.06.2006 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Kasiu, co u Ciebie słychać? Dawno nic nie pisałaś, ani nie wkleiłaś żadnych zdjęć . Kiedy przeprowadzka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 20.06.2006 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2006 Praca wre - ale to robota głupiego - zdzieranie starych jak świat folii 'ochronnych' z ram okiennych przy użyciu nożyka szorowanie ram od zewnątrz bo teściowa jak to był jeszce ich dom... mycie, ogólne sprzątanie syfu, wyprawki gipskowe, powoli malowanie... Nie wiem kiedy się wprowadzamy, na początku myślałam o wiośnie, dalej o początku sierpnia - na urodziny młodej, ale kiedy nastąpi ten długo wyczekiwany moment to sama nie wiem Facet od schodów najwcześniej wejdzie na koniec lipca, gazu ciągle nie mamy... Mam tylko nadzieję, że na Gwiazdkę'06 damy radę A zdjęć nie ma, bo nieodwracalnie przepadł nasz nośnik plików Ale za to widzę, że u Ciebie jest kuchnia - juz myślałam, że zawsze będziesz nas trzymała w niepewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 22.06.2006 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Kasiu, a nie da się tych folii czymś namoczyć żeby łatwiej złaziły? Gdzieś na forum chyba ktoś pisał jak to robić, żeby było łatwiej, tylko nie pamiętam gdzie to było. Ja też się przeprowadzam już chyba od dwóch lat i wciąż coś robi nam wbrew , tak że znam to zagadnienie od podszewki . Najlepiej się nie nastawiać na żadne terminy, bo człowiek się tylko stresuje. Wielka szkoda, że nie będzie zdjęć , ale ja jednak nie tracę nadziei . Trzymam mocno kciuki, żebyś się już niedługo przeprowadziła, żeby wszystko szło do przodu i żeby się Wam udało spędzić Święta już w nowym domku!!!! Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 22.06.2006 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2006 Najlepiej się nie nastawiać na żadne terminy, bo człowiek się tylko stresuje. No właśnie, to jest najlepsze rozwiązanie, ale strasznie trudne do zrealizowania Folie już zdarte, więc mam święty spokój choć z jednym A na zdjęcia jest szansa, ale musimy poczekać aż Sławek dostanie sprzęt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 26.06.2006 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2006 Na budowie dużo się dzieje, choć nie ma zbytnio czego pokazywać, bo co na ten przykład ciekawego jest w malowaniu - i to na biały kolor http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/217/88.png Takie planujemy tu lustro, przy okazji widać kinkiety http://dolasie.photosite.com/~photos/tn/282_348.ts1151252052000.jpg i bonus - tak wypoczywa narobiony inwestor : http://ddorota.photosite.com/~photos/tn/145_104.ts1151247670000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.07.2006 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2006 Wszystko jest ciekawe - nawet malowanie na biały kolor . Fajnie, że dużo się dzieje i że są już zdjęcia . Inwestor śpi, a Dzidzia rozrabia Czekam na więcej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 03.07.2006 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2006 Wypoczywanie inwestora jest the beściarskie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 04.07.2006 06:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2006 Ostatnio duuużo się u nas dzieje, nawet bardzo dużo - wczoraj mieliśmy się ze schodziarzem spotkac i zapomnieliśmy Ups i jak tu mamy się prędko przeprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 05.07.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2006 A dzisiaj żonka ma urlopik i sprząta przed jutrzejszym wtargnięciem ekipy montującej kuchnię . Brzmi to optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 06.07.2006 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2006 Juz powinni być a dzisiaj dla odmiany SławekD ma urlop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2006 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Powoli czas na nasze przedipody Miałam dylemat witrażowy, dzięki Wam został rozwiązany i wyszło rewelacyjnie, bardzo dobrze, że mamy ten witraż w takiej, a nie innej kolorystyce: http://boba.pl/oferta/39/6d.jpg http://ddolasie.photosite.com/~photos/tn/51_348.ts1152196688000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.07.2006 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witraż śliczny , tylko dlaczego nam dawkujesz zdjęcia? Dawaj całość Kasiu, bo apetyt rośnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.07.2006 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2006 Witraż śliczny , tylko dlaczego nam dawkujesz zdjęcia? Dawaj całość Kasiu, bo apetyt rośnie . Netety mam pewne powody by tak dawkować albo nawet by nic nie wklejać ale dobra jest: http://www.cosgan.de/smiliegenerator/ablage/217/88.png http://ddolasie.photosite.com/~photos/tn/48_348.ts1152196632000.jpg http://ddolasie.photosite.com/~photos/tn/50_348.ts1152196682000.jpg Soniko nasza kuchnia jest totalnie różna od Twojej, ale mam nadzieję, że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts