SławekD-żonka 27.07.2006 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Tak tak - z tym materiałem, a o daszku myślę, bo przyjemnie jest posiedzieć pod daszkiem w ciepły letni deszczyk - w taki jak kiedyś latem bywały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.07.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 Tak tak - z tym materiałem, a o daszku myślę, bo przyjemnie jest posiedzieć pod daszkiem w ciepły letni deszczyk - w taki jak kiedyś latem bywały jak masz taras od strony pd to bezwarunkowo potrzebny jest daszek.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 27.07.2006 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2006 mój taras jest też od strony południowej - wymyśliliśmy taras drewniany, podwyższony, tzn. na wysokości drzwi tarasowych (ok.70cm nad powierzchnią ogrodu) - wtedy nie byłoby schodków w dół do ogrodu tylko taras na poziomie domu......tylko nie wiem czy nie będzie wyglądało to dziwnie a wokół tarasu kratki dla pnączy, żeby zrobiły cień....tylko ile trzeba będzie czekać na ten cień ?? może rzeczywiście lepiej daszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 28.07.2006 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 My akurat mamy taras od zachodu, do tego wielka buda rzucająca cień więc niby daszek niepotrzebny, no ale wydaje mi się, że tak jakoś inaczej by było Ivonesca jeśli zrobicie taki taras jak piszesz, to będzie super wyglądało, zupełnie zmieni klimat ale na schodki bym Cię namawiała, mama ma schody z balkonu do ogrodu - tylko to jest całe piętro w dół - a sąsiedzi ich nie zrobili i teraz żałują, bardzo często z nich korzystamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 28.07.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2006 My akurat mamy taras od zachodu, do tego wielka buda rzucająca cień więc niby daszek niepotrzebny, no ale wydaje mi się, że tak jakoś inaczej by było Ivonesca jeśli zrobicie taki taras jak piszesz, to będzie super wyglądało, zupełnie zmieni klimat ale na schodki bym Cię namawiała, mama ma schody z balkonu do ogrodu - tylko to jest całe piętro w dół - a sąsiedzi ich nie zrobili i teraz żałują, bardzo często z nich korzystamy schodki będa na pewno! z tego drewnianego tarasu do ogrodu - ponieważ taras będzie wąski (odległość do granic działki teraz jest 4m ) a długi to schodki najprawdopodobnie będą z tych 2 wąskich stron. Tak bym chciała już mieć ten taras! ....ale na razie kasa nas wstrzymuje pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 31.07.2006 05:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 ....ale na razie kasa nas wstrzymuje Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Kasa na pewno znajdzie się... Ponoć przy budowie domu tak jest, że nagle znajduje sie kasa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 31.07.2006 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Kze no co Ty to idę szybko szukać, bo do tej pory nie znalazłam nic, za wyjątkiem nory lisa, który regularnie odwiedza nasz teren Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Kze no co Ty to idę szybko szukać, bo do tej pory nie znalazłam nic, za wyjątkiem nory lisa, który regularnie odwiedza nasz teren No, ale tak ludziska mi mówiły, że ponoć jakoś tak znajduje sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 31.07.2006 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Jest takie powiedzenie 'szukajcie - a znajdziecie' może coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.07.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 Oraz, że pieniądze leżą na ulicy. Trzeba je tylko podnieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 31.07.2006 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2006 A to prawda, jak tak mówię tym wszystkim co łażą po parkingach i proszą o kasę - a rolnicy Ukraińców do pomocy ściągają, bo rodaków nie ma chętnych no ale tu się nie narobi, a w roli za to będzie styrany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 02.08.2006 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 http://yelims1.free.fr/Banane/Banane25.gif http://graphics.glittermaker.com/5/545/115449695498379.gif http://yelims1.free.fr/Banane/Banane25.gif nie kompletne jeszcze, ale już dużo widać http://graphics.glittermaker.com/1/873/115449707489327.gif http://dolasie.photosite.com/~photos/tn/3113_348.ts1154456762000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2006 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Schody BOMBA!!! Sam o takich myslałem... Mam nadzieje, że praw autorskich nie macie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha110 02.08.2006 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 schody zapowiadają się super, a kuchnia bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.08.2006 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Kze schody są proste - aż do bólu Praw autorskich nie mamy - kopiować możesz Kasiu cieszę się, że się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.08.2006 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Kze schody są proste - aż do bólu Praw autorskich nie mamy - kopiować możesz Dziękuje. Piękno jest w prostocie, a nie wymyslnych kombinacjach, które nie dość że kosztują 3 razy tyle to jeszcze wcale nie musza być ładne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.08.2006 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 To poczekaj na końcowy efekt, ja jestem ciekawa jak tralki wyjdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ivonesca 02.08.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 proste, ładniutkie schody jestem ciekawa jakie to tralki wybraliście do nich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.08.2006 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2006 Tralki w wyobraźni wyglądają ładnie - mam nadzieję, że efekt końcowy będzie choć w połowie taki dobry U nas też decydowało to, że młoda wszędzie przejdzie, więc też trochę pod jej kątem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts