inż. Mamoń 05.08.2006 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2006 Wśród powszechnych zachwytów nad kuchnią ośmielę się być przeciwnego zdania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 06.08.2006 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2006 Widzę Kasiu że Wasz domek coraz piekneij wygląda to kiedy godzina zero ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.08.2006 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Wśród powszechnych zachwytów nad kuchnią ośmielę się być przeciwnego zdania Inżyniero, grabisz sobie oj grabisz http://yelims5.free.fr/Violence/Violence04.gif http://yelims4.free.fr/MDR/MDR29.gif Widzę Kasiu że Wasz domek coraz piekneij wygląda to kiedy godzina zero ??? Nadal nie wiemy kiedy ten wyczekiwany moment nadejdzie, pewne jest to, że musimy się streszczać, bo dostaliśmy prikaz szybkiej wyprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2006 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Trzymam kciuki żeby było jak najszybciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.08.2006 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Dzięki Aga, kciuki się przydadzą, bo na razie to wydaje się niemożliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2006 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Czemu nie możliwe ???Jak widzę w domku pracę cały czas posuwają się do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 07.08.2006 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 A ja mam wrażenie, że stoimy w miejscu, ciągle dużo do wymalowania, panele mnie przerażają o sprzątaniu nie wspomnę - ale takim grubszym, bo kurze ściarać można już mieszkając Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 07.08.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 E tam to tylko drobnostki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 07.08.2006 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 Kasia wiesz ile to w chalupce jest metrow kwadratowych scian jakby to zliczyc i polozyc na plasko, to nachodzic sie mozna nie mowiac o malowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.08.2006 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2006 A ja mam wrażenie, że stoimy w miejscu, Looknij na mój wątek, a od razu Ci się humor poprawi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.08.2006 05:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 Kasia wiesz ile to w chalupce jest metrow kwadratowych scian jakby to zliczyc i polozyc na plasko, to nachodzic sie mozna nie mowiac o malowaniu To jest to, a niektórym [czytaj mamie np] wydaje się, że co to jest 4 pokoje i finito A ja mam wrażenie, że stoimy w miejscu, Looknij na mój wątek, a od razu Ci się humor poprawi . Soniko, wspominając obudowę naszego okapu który ktoś puknął i miał jechać do wyprawienia, a w samochodzie się rozkleił - to nic mi humoru nie poprawi, nawet mój popsuty samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.08.2006 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 To jest to, a niektórym [czytaj mamie np] wydaje się, że co to jest 4 pokoje i finito nie badz zla na mam ludzie przewaznie nie maja oka do takich duzych powierzchnia bo albo nie maja praktyki z takowymi, albo nic sami przy takiej masie metrow nie robili .... Mialam z moja mam, tez kiedys taki "przypadek" ilosciowy Poszlysmy ogladac kontakty hihi juz chyba wiesz co to znaczy Mam - ooo zobacz jakie te sa ladne Ja - uhu nawet, nawet ale za drogie, chyba wezniemy tamte Mam - Niunia ale one sa tylko o 6zl drozsze od tamtych Ja - to tylko, przy 150-sieciu kontaktach daje niezla sumke Mam - 150-siat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 08.08.2006 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 A widzisz, moja mama - ze mną w brzuchu - beton urabiała, rodzice sami dom budowali, więc pojęcie jest, ale nie pamięta wół... Mohag a co z tą Twoją 'Kostką Rubika"? bo się otwiera: Wybrany przez Ciebie temat lub post nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 08.08.2006 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2006 A widzisz, moja mama - ze mną w brzuchu - beton urabiała, rodzice sami dom budowali, więc pojęcie jest, ale nie pamięta wół... aaa teraz to wiadomo, kobieta czynow to nie podskoczysz Rubika mi zginelo tz sama chyba go sobie wcielam, bo chcialam foty wpakowac komp mi sie zawiesil i zaczelam przyciskac wstecz, wstecz, wstecz ile sie dalo, zeby posta uratowac i sie NIC zrobilo Ale juz jest, moze nie tak obszernie jak pierwszy... ale jednak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 10.08.2006 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2006 Można się ugryźć jak się ciężko pracowało nad treścią, a ta poszła na ryby Już Ci tam napisałam - podziwiam, ja bym nie miała nerwów do takiej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roszponka 21.09.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2006 Cóz za ciszanastała!!! z jakiego drewna są schody? piękny domek macie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.10.2006 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 Wtaj roszponka cisza w zasadzie z jednego powodu... Schody to buczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 19.10.2006 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ciosza ciszą, ale dlaczego widzę więksazość krzyżyków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD 03.11.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2006 Zdjęcia są wykasowane ze względu na podglądaczy którzy nas 'dopadli'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
motyczka 21.12.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 ale mam nadzieje, że tutaj jednak zaglądacie Wesołych Świąt i Szczęsliwego Nowego Roku!! http://foto.m.onet.pl/_m/ee133c62cbc522d8d6c982e888926e42,5,19,0.jpg pozdrawiam motyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts