Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kasiowy i Sławkowy domek D3A -> nowe str .10

Recommended Posts

• Odpowiedzi 637
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Wśród powszechnych zachwytów nad kuchnią ośmielę się być przeciwnego zdania :wink:

Inżyniero, grabisz sobie oj grabisz http://yelims5.free.fr/Violence/Violence04.gif http://yelims4.free.fr/MDR/MDR29.gif

Widzę Kasiu że Wasz domek coraz piekneij wygląda to kiedy godzina zero ???

Nadal nie wiemy kiedy ten wyczekiwany moment nadejdzie, pewne jest to, że musimy się streszczać, bo dostaliśmy prikaz szybkiej wyprowadzki :roll:

Kasia wiesz ile to w chalupce jest metrow kwadratowych scian :roll: jakby to zliczyc i polozyc na plasko, to nachodzic sie mozna nie mowiac o malowaniu 8) :wink:

To jest to, a niektórym [czytaj mamie np] wydaje się, że co to jest 4 pokoje i finito :roll:

A ja mam wrażenie, że stoimy w miejscu,

Looknij na mój wątek, a od razu Ci się humor poprawi :wink: .

Soniko, wspominając obudowę naszego okapu który ktoś puknął i miał jechać do wyprawienia, a w samochodzie się rozkleił - to nic mi humoru nie poprawi, nawet mój popsuty samochód :o :cry:

To jest to, a niektórym [czytaj mamie np] wydaje się, że co to jest 4 pokoje i finito

nie badz zla na mam :wink: ludzie przewaznie nie maja oka do takich duzych powierzchnia bo albo nie maja praktyki z takowymi, albo nic sami przy takiej masie metrow nie robili ....

Mialam z moja mam, tez kiedys taki "przypadek" ilosciowy :wink: Poszlysmy ogladac kontakty hihi juz chyba wiesz co to znaczy :wink:

Mam - ooo zobacz jakie te sa ladne

Ja - uhu nawet, nawet ale za drogie, chyba wezniemy tamte

Mam - Niunia ale one sa tylko o 6zl drozsze od tamtych

Ja - to tylko, przy 150-sieciu kontaktach daje niezla sumke

Mam - 150-siat :o

A widzisz, moja mama - ze mną w brzuchu - beton urabiała, rodzice sami dom budowali, więc pojęcie jest, ale nie pamięta wół...

aaa teraz to wiadomo, kobieta czynow to nie podskoczysz :lol: :wink:

Rubika mi zginelo :o tz sama chyba go sobie wcielam, bo chcialam foty wpakowac komp mi sie zawiesil i zaczelam przyciskac wstecz, wstecz, wstecz ile sie dalo, zeby posta uratowac :roll: i sie NIC zrobilo :-?

Ale juz jest, moze nie tak obszernie jak pierwszy... ale jednak.

• 1 month później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 1 month później...