SławekD-żonka 29.11.2005 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Soniko kafelkarz faktycznie idzie jak burza - w przeciwieństwie do tego, co u Ciebie pracował, ale mam nadzieję, że to nie wpłynie na jakość usług - póki co, jest dobrze Zeljka - dziękuję za dobre słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 30.11.2005 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2005 Kasiu robi sie u Ciebie sliczniasto!!!!!!!!! A pedzicie jak szaleni!!!!!! GRATULACJE!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Tempo spore to fakt, ale zimowy przestój powoli się zbliża Jak tylko stopnieją śniegi - ruszymy dalej A dzisiaj mieliśmy mały test powiadamiania o załączeniu alarmy majster zapomniał jak się wchodzi do domu z nerwów nie mógł się biedak wysłowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2005 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 No to sie usmialam!!!!!! Nasi zadzwonili dopiero wtedy jak zaloga interwencyjna wlazla do domu i nie chciala z niego wyjsc biorac ich za zlodziei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Ja też sie uśmiałam A do majstra to my dzwoniliśmy, on jak się zdenerwuje, to się jąka, a tu był baaardzo mocno zdenerwowany, biedak, no i sąsiedzi mieli pobudkę Mam nadzieję, że się na wqrzyli, bo ja np bardzo nie lubię jak u nas na osiedlu wyją alarmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.12.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Nasi sasiedzi zachowuja czujnosc i jak cos sie dzieje, to do nas dzwonia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Dobrze macie - tacy sąsiedzi to skarb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Dobrze macie - tacy sąsiedzi to skarb Dobrzy sąsiedzi to podstawa!! Moi np. nadzoruja moich wykonawców i na forum muratora pisuja mi np. byłem ok 20 koło Twojej działki. Wykonacy pracowali przy świetle. Musisz im chyba dużo płacić lub mamy duże bezrobocie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Hihihi To mój ostatni nadzór przeprowadziła Kasztanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2005 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Hihihi To mój ostatni nadzór przeprowadziła Kasztanka I bardzo dobrze! Technika na podstawionego, anonimowego klienta jest bardzo dobra. Tak np. częśto robią restauracje by sprawdzić jak działają oddziały lub szef chce się przekonać jak pracują pracownicy gdy go nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.12.2005 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2005 Majster nie wiedział, że był kontrolowany odbyło się to przejazdem hihihi fotoreportaz z wizytacji kolo godziny 15 wizytacja byla szybka-kobiet i dzieci nie stwierdzono, nie przeszkadzano w pracy mezczyznom http://foto.onet.pl/upload/4/95/_555400_n.jpg http://foto.onet.pl/upload/23/12/_555401_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiac 04.12.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2005 To o ten domek chodzi: http://www.wydawnictwo.murator.pl/images/modelowe/obrazki/d03front.jpg Gabinet faktycznie podobny, a tak z innej strony: umyć to okno, to koszmar tylko na drabinę i to od zewnątrz jak i od środka (jak pozostałe okna zresztą też - to jest ich ogromna wada ) Gratuluję domku. Chciałabym wiedzieć coś na temat waszych doświadczeń z ogrzewaniem podłogowym. Ze zdjęć wynika, że zdecydowaliście się na wodne. Czy na całej powierzchni? Jak oceniacie koszty ponoszone przy ogrzewaniu tradycyjnym i podłogowym? Pozdrawiam i życzę rychłego zamieszkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 05.12.2005 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2005 gosiac - podłogówki nie mamy na całej powierzchni, jest tylko na całym dole i w łazience, o kosztach na razie nic nie powiem -bo jeszcze nie mieszkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abram 16.12.2005 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Super domek!!!Nie widziałem tylko schodów.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_anna 16.12.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Ładnie macie, niedługo będzie można mieszkać. Ale najpiękniejsza jest dzidzia. Kocham dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 16.12.2005 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 abram i jola_anna dziękuję za miłe słowa o dzidzi również (albo szczególnie o dzidzi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_anna 16.12.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Dzidzia jest najważniejsza. Mój "dzidzia" ma 15 lat i 180 cm wzrostu i to z myślą o nim podjęliśmy się budowy domu. On ładuje nasze akumulatory, jest największym szczęściem, jakie nas spotkało w życiu. A żeby nie było tak zupełnie nie na temat... http://www.gify.neostrada.pl/gify/budynki/domki/4.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.12.2005 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Chyba tak na dobrą sprawę, to większość rzeczy robimy z myślą o dzieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stempel 19.12.2005 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2005 Witam serdecznie. Przymierzam sie do zakupu projektu D03 i do wypisywania wnioskowpierwsze schody to Moc przyłączeniowa do obiektu, w zakladzie elektroenergetycznym nie chca mi doradzic, moze wy jako juz budujacy podacie jakas rade jaka wartosc wpisac we wniosku dla tego typu domu.Prad tylko do prac domowytch zero ogrzewania pomieszczen czy wody.Jesli to mozliw to prosze tez o rade dotyczaca parametru: Moc przyłączeniowa dla zasilania placu budowy. Bardzo dziekuje.Pozdrawiam.Stempel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 21.12.2005 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2005 Witaj Stempel Nie bardzo w tej chwili pomogę - to załatwiał jeszcze teść ładnych kilka lat temu, ale będę pamiętała o Twoim pytaniu i w przyszłym tygodniu Ci odpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts