Gość 18.05.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witajcie,jak w temacie. Chciałabym wysłać swoją pociechę (17l) do Londynu, żeby troszkę język angielski podszlifowała. W tym roku zdaje egzaminy ACE, więc początkująca nie jest, tyle że bardzo lubi ten język i sama poszukuje nowych możliwości nauki. Poszukuję sprawdzonych pośredników i szkół.Może Wasze dzieci coś takiego już przeżyły, może sami korzystaliście z tej formy nauki. Podzielcie się namiarami.Z pozdrowieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 19.05.2005 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 To zależy, czego Pociecha oczekuje od szkoły - osłuchania z żywym językiem i konwersacji, czy też pogłębienia wiedzy.Ja swego czasu uczęszczałam do Callan School na Oxford Street. Wtedy jeszcze w Polsce nie było szkół Callana, teraz są już dość popularne. Wybrałam właśnie to miejsce, bo zależało mi głównie na na treningu żywego języka, a nie na teorii - teorię miałam w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Cudka polecam na 100% biuro które to organizuje.Bardzo rzetelni sa. ich stronka: http://www.victoriatravel.pl specjalizuja sie w tych kursach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Cudka no i sa z warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Teska, wielkie dzięki!!! Poszukuję "kogoś" sprawdzonego. Bo mimo, że to siedemnastolatka ( niby już nie dziecko) ale matczyne serce chyba by wysiadło przez ten czas nie mając pewności z kim albo przez kogo i gdzie się wysyła latorośl. zaraz do nich dzwonie. Jeszcze raz dziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Ella, chyba jednak chodzi o mówienie, wiele osób ma wiedzę a boi się mówić. Pozdrawiam i dziekuję za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2005 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 cudka no nie ma za co ja swojego 19 latka tez wysyłam...znaczy mam zamiar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Teska, ale po raz pierwszy syna wysyłasz, czy korzystałaś właśnie z tego biura wcześniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Cudka znajomi korzystali pare razy, byli zadowoleni.Wszystko załatwili prze net. A ja syna po raz pierwszy, wczesniej jezdził do Niemiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2005 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 dzwoniłaś do nich?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Jeszcze nie, odwiedziłam ich stronke internetową (od a do z ) I nie powiem spodobali mi się!. Będę załatwiać przez nich ten wyjazd. Jeszcze raz dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2005 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.05.2005 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Teska,mam nadzieję, że po wakacjach opiszemy wrażenia naszych dzieci z tych wyjazdów.Być może ktoś , kto już był w takiej szkole mógłby podzielić się swoimi spostrzeżeniami, taki mały poradnik "wyjazdowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 23.05.2005 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2005 Cudka ok. tak pomyslałam ze mozna było wysłac ich we dwójke zawsze razniej...moj kiedys samotnie nie chciał jechać...teraz jest juz lepiej - no w koncu ma te 19 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.05.2005 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2005 Teska, pomysł dobry, byłabym troszkę spokojniejsza (??? ) A o której części wakacji myślisz i na jak długo młodzieniec wybywa na podbuj Londynu? My narazie mamy wakacje w rozsypce. Dużo pomysłów, jeszcze więcej chęci. Trzeba tylko znaleźć czas, żeby usiąść całą rodziną i jakoś to ogarnąć a przede wszystkim przekonać do naszych racji głowę rodziny (toż to sponsor przecież jest ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Pozornie wątek umarł, ale widzę że jednak ktoś tu czasem zagląda, więc postanowiłam podzielić się z Wami nowym również sprawdzonym biurem podróży, które organizuje wyjazdy językowe: http://www.atas.pl A swoją drogą może ktoś poleci biuro podróży (sprawdzone oczywiście) z którego można wysłać dziecko bez wiekszych obaw np. na obóz nie koniecznie za granicę? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts