bladyy78 18.05.2005 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Szukam osób z Bielska co sie buduja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronceck 18.05.2005 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 buduje, to może za duzo powiedziane (na razie zalatwianie pozwolenia) ale miejscowosc sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 18.05.2005 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Zycze powodzenia mi z pozwoleniami w bielsku zeszlo w tamtym roku od marca do pazdziernika wiec na zime niechcialem zaczynac budowy. Ale jak sie ma wszystkie sprawy jasne i wszystko sie zgadza w 3 miesiace pozwolenia wysztkie powino sie dac zalatwic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yatza 17.06.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2005 Szukam osób z Bielska co sie buduja Witam Pochodzę z Bielska, mieszkam w Sosnowcu (żonę sobie w Zagłębiu znalazłem ), a pracuję w Katowicach. W maju kupiliśmy działkę w Komorowicach Krakowskich. Budować to się pewnie zaczniemy najwcześniej za jakieś 2 lata, w tym roku może projekt, w przyszłym media. Jest jeszcze problem pracy, wolałbym coś nieco bliżej... A tak a propos Bielska i okolic. To jest wątek w KLUBIE BUDUJĄCYM na Forum p.t.: Czy w Beskidach nikt nie buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemo288 18.07.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2005 Ja jestem z Bielska i tutaj budujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mojave 13.09.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2005 ja też z Bielska:) Ale nie buduję tylko jestem wlaśnie przed kupnem domu i mnie dośc poważny remont czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wronceck 20.11.2006 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2006 Jestem z Bielska - buduję się po sąsiedzku w Pisarzowicach (w tej chwili stan zamknięty, położona elektryka, zimą CO) Pozdrawiam,Wronceck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frost911 22.11.2006 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2006 Jestem z Bielska i za parę miesięcy (wiosną) ruszam z budową domu w Kamienicy. Teraz załatwiam co trzeba w UM i przeglądam oferty ekip budowlanych. Może wymienialibyśmy się informacjami, gdzie coś taniej kupić lub których fachowców nie dopuszczać do siebie !?Pozdrawiam Wszystkich z B-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia w 23.11.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2006 Witam założyciela wątku i wszystkich pozostałych Bielszczanów!!! Zaczynamy budowę wczesną wiosną. Nasz domek będziemy budować w Starym Bielsku. Załatwianie formalności trwa już od maja Pozdarwaim kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martinezbb 26.11.2006 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2006 my zaczelismy wiosną tego roku w wapienicy jestesmy własnie na etapie montazu płyt k/g na scianach, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
isztar 27.11.2006 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2006 Witam. Budujemy dom w Mesznej, zaczęliśmy w czerwcu a obecnie kładziemy kafelki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiasikorka 12.12.2006 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2006 Witam Was!Wreszcie jacyś sąsiedzi:) Otóż ja jestem na etapie kupowania projektu, ale mam działeczkę w Bielsku-Białej LipnikPozdrawiam Bielszczaninów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qwazar 12.04.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2007 Witam budujących z Bielska. Mój domek umiejscowiony jest w to Bestwinie na granicy z Bielskiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sasq 01.05.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Witam też w Bielsku sie stawiać będziemy (komorowice krakowskie) Tylko tak generalnie mnie sie zdaje że lepiej by było w starym wątku gadać: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=3043 qwazar... to my sąsiadami prawie będziemy Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts