imann 18.05.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witam wszystkich ! Czy ktoś z Szanownych Forumowiczów wie czy moge posadzić krzewy za ogrodzeniem tz. jest tam teraz droga leśna ( ale należy do miasta) czy nie każą mi tego wykopać? Chcę po prostu odgrodzić sie trochę od drogi, a boję się ,że krzaczki po mojej stronie wykopie mój duży pies.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpot 18.05.2005 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A w czym problem? Ja posadziłem thuje za płotem i też jest to teren miasta. Jakoś się tym nie przejmuję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imann 18.05.2005 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dzieki za odpowiedź, mam tylko obawy o głupotę urzędników, ale chyba tak zrobię jak mówisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.05.2005 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Dlaczego głupotę? Jak beda chcieli, a posadzisz na ich terenie to wytną. Posadź na swoim terenie. Pewnie, nie możesz, bo ogrodzenie jest w granicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew Rudnicki 18.05.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Sąsiad i sąsiadka posadzili wzdłuż swoich ogrodzeń, po stronie drogi, krzewy (sasiad) i drzewa (sąsiadka).Krzewy łatwo usunąć, ale drzewa gdy wyrosną ...A właśnie drzewa są akurat na trasie kabla. Ale nie mam odwagi jej tego powiedzieć, bo bardzo cieszy się ze swojego dzieła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREK S 18.05.2005 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witaj,wg mnie mozna ja tak mam zrobione,maly trawnik przed domem i przed ogrodzeniem wlasciwym mam posadzone dzikie roze jako zywoplot plus maly drewniany plotek.(teraz planuje posadzic barwinek i cos jeszcze innego)Problem moze byc dopiero jak moze kiedys bedzie potrzeba wyciac jakies drzewa wtedy musi byc zgoda urzedowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marpot 19.05.2005 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Problem moze byc dopiero jak moze kiedys bedzie potrzeba wyciac jakies drzewa wtedy musi byc zgoda urzedowa... Na owocowe nie trzeba mieć zgody, gorzej gdy sie posadzi taką brzozę, która osiągnie odpowiednią wysokość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imann 19.05.2005 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Dzieki moi drodzy za odpowiedzi, drzew raczej sadził nie będę tylko jakieś bujne krzaczki lub inne roslinki, tylko jeszcze nie wiem jakie żeby szybko urosły ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2005 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ja mam za płotem posadzone małe jarzębiny ( bede je formowac w kulę i nie pozwole na wielgaśny wzrost) i jasmin. droga jest gminna, ale kiedy gmina zrobi tam chodniki i ulice??? chyba nie doczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts