Dodek 25.10.2002 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Mam problem z gminą. Chcemy - musimy wybudować za środki własne wodociąg wraz z przyłaczeniami, gmina nie inwestując praktycznie nic żąda od każdego z nas opłaty w wysokości 1500zł od łba. Czy ktoś może nam pomóc w jaki sposób możemy być zwolnieni z haraczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 28.10.2002 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Hej! Wydaje mi się, że zwolniony to nie będziesz. Ja też mam w decyzji zagospodarowania, że przed pozwoleniem na budowę muszę uiścic przyległą opłatę do gminy za przyłącze wodociągowe. Tyle, że u mnie wodociąg jest, a ja tylko się podłączę. No ale za koszt podłączenia też płace, ale tym razem do zakładu wodnego. Gminie płacisz chyba nie za fakt przyłącza, tylko za to, że będziesz pobierał gminną wodę. (Taki zadateczek dla naszych władz). U mnie jest to około 1200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.10.2002 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 Ponieważ jest bardziej rozbudowany wątek o tym samym tytule i tego samego autora - proponuję nie kontynuować tego tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola 28.10.2002 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2002 a gdzie ten wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts