Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

A wydawalo mi sie ze wszytko sprawdzilem... A po kilku rozmowach z geodetami chyba sie juz pogubilem.

Zamierzam zamowic mapke do celów projektowych. Pytanie ile sztuk? Zeby uzyskac pozwolenie podobno 4 sa potrzebne. No ale co z uzgodnieniami przylaczen? Tam chyba tez sa potrzebne. Ale czy te uzgodnienie to musze teraz robic? Gaz ma byc za rok, woda moze tez, kazalizacja pewnie za dwa. Energetyczne raczej moge robic bo slup przy dzialce...

Budowa ma ruszyc w przyszlym roku no ale pozwolenie to chce juz teraz zeby miec problem z bani.

Pomozcie i wytlumaczcie lopatologicznie bo juz sam sie zakrecilem... Geodeci nie pomogli - kazdy mowi co innego.

Pozdro!

https://forum.murator.pl/topic/33713-uzgodnienia-czy-potrzebne-do-pozwolenia-na-budowe/

własnie dziś złożyłem kompleciki do starostwa w Radzyminie i teraz mam wpaść za 14 dni po odbiór !!

tez miałem 4 sztuki z tego zostały mi 2 , jedna do projektów (reszta to kopie) drugą zabrała pani od projektu przyłącza wody, więc 4 wystarczą

wg. mnie małego żuczka budowlanego to tak, wpadnij do urzędu dowiedz się ile te umowy i warunki wody, gazu są aktualne po ich odebraniu z urzędu i ewentualnie je zrób, potem będziesz miał sporo innych ważniejszych temató na głowie

https://forum.murator.pl/topic/33713-uzgodnienia-czy-potrzebne-do-pozwolenia-na-budowe/#findComment-655775