mirek_g 25.10.2002 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 w tej części Michałowic (k. K-wa), w której się budujemy, mieszkańcy wybudowali wodociąg (praca własna + ok. 300 zł / działkę). po przyjęciu wodociągu gmina przejęła go i opłata za przyłączenie wynosi 1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arkadly 30.10.2002 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2002 A ja Was zadziwię. W Kórniku (Wielkopolska) opłata za przyłaczenie do wodociągu (wnoszona na rzecz gminy) wynosi 0 zł (słownie: zero). Nie wiem na jakiej podstawie jest zero (wiem, że kilka miesięcy temu było to 1000zł), ale nie odważyłem się zapytać, aby się nie odwidziało. Jeśli ktoś ma ochotę spytać to podaję napiary na urząd: Urząd Miejski w Kórniku tel. (0-61) 8-170-411e-mail: [email protected]strona internetowa: http://www.kornik.pl Arecki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zenon 12.11.2002 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2002 Panowie co to jest w porównaniu z ceną za przyłącze w Gminie zabierzów k. Krakowa. Cena = 3000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts