Anika 19.05.2005 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jareko: do nóżek Ci padam i wielbicielką Twoją pozostaję dozgonną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 19.05.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Prawdę godocie Jareko! Ciekawe czy odezwie się w tym wątku jeszcze jego autorka ? P.S Jareko, co tam wybitna pani psycholog, ty nam tu wyrastasz na dyzurnego psychologa forum od spraw małżeńskich powoli , może tak zawodowo spróbuj? nie tacy się za to biorą z sukcesem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dziekuje tez czasem sobie o tym myslalem ale fakultety trzeba miec hehehe a ja tylko ciekawe zycie mialem i mam w daszym ciagu (na szczescie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.05.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dziekuje tez czasem sobie o tym myslalem ale fakultety trzeba miec hehehe a ja tylko ciekawe zycie mialem i mam w daszym ciagu (na szczescie) Fakultety to teoria a ta z praktyką często ma się nijak do siebie. A Ty PRAKTYK jesteś z krwi i kości i trudne życiowe zawiłości na swojej skórze przerabiałeś . Jarku zastanów się nad tym pozdrawiam Edzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 19.05.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 dziekuje tez czasem sobie o tym myslalem ale fakultety trzeba miec nie trzeba - robisz przykształt jeden czy dwa i jużeś terapełta z upawnieniami do gmerania w ludzkiej duszy a ze te ludzie to głównie kobiety - to byś miał pełne ręce roboty - pomysl o tym, naprawdę to co ? ustawiamy się w kolejkę ? - ja poprosze albo wczesnie rano, albo bardzo pózno wieczorem, najlepiej w piątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 19.05.2005 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ja sobota wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.05.2005 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Na, ja. tak se siedzę i widzę jak jareko nam Panowie na szczerość białogłowy bałamuci? Ta jareko, a może tak szczerość jak taka białogłowa przed lustrem stanie zaryzykujesz. Baśka co do reszty, ten młotkowy (od budzika) to ma rację. Nie on jeden miał pogmatwane dzieciństwo. Nie warto. Jest sezon na kotki to kotki za płotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 19.05.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 LIZUSKI!!! a tak poważnie jareko ma rację, jeżeli byś teraz na siłę chciała, żeby było dobrze to za rok, dwa, dziesięć to i tak się rozpadnie. jareko już dawno podejrzewałem że Ty to zrezygnowałeś z wymiany doświadczeń na rzecz pocieszania niewiast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 19.05.2005 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jareko to właściwie nie pociesza tylko "oczy otwiera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 19.05.2005 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 joanka, ale precyzyjnie proszę, bo jareko "oczy otwiera" jak mu budzik zadzwoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 19.05.2005 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 otwiera oczy tym niewiastom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 19.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 acha... tym co się tak podlizują ale sobie nagrabiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ludziska kochane - zejdzta ze mnie bo mi ciezko dychac a jam cherlawy a zapisy w kolejce na priv prosze 1950 - powod powolnego omijania watka "wymiana doswiadczen" jest zupelnie inny i nie chce go rozwijac (moze z czasem mi przejdzie) A jak ktos ma klopot to i tak mnie znajdzie jak zechce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Jareko a pomozesz w przypadku meczenia przez koty...w glowie? strasznie mecza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 hmmm.....koty? jakie? dachowce czy domowe? A swoja droga ostatnio sprawdzone - polozenie mej dloni w miejscu gdzie jest ognisko bolu (nie wiem jak to sie dzieje) ale bol likwiduje Kurde - Kaszpirowski tez ze mnie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 To moze niech szanowna Redakcja zmieni w Twoim profilu na Kaszpirowski??? koty Jareko , nie wiem czy persy czy dachowe , ale bardzo atakuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 widac to ostatnio na forum - kociska w ataku a dziadki w odwrocie kociska ci po glowie myszkuja? Tak? Hmmm...... psa trzeba do glowy w jakis sposob wpuscic - klopot z glowy ALe jak bedzie glodny to nie tylko koty zezre ale i to co w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 kociska w ataku a dziadki w odwrocie kociska ci po glowie myszkuja? Tak? Hmmm nie rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 19.05.2005 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 widac to ostatnio na forum - kociska w ataku a dziadki w odwrocie ostatnio nowa gwardia pojawiajaca sie na forum ciekawe watki zaklada a dyskusja tam hmmmm...... poczytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 19.05.2005 23:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 bez sensu , najpierw mnie to rozbawilo , ale ...tylko czasem dobrze sie posmiac i nie ze wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts