Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mieliśmy się budować ale się rozstajemy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

dziekuje :) tez czasem sobie o tym myslalem ale fakultety trzeba miec hehehe a ja tylko ciekawe zycie mialem i mam w daszym ciagu :) (na szczescie)

Fakultety to teoria a ta z praktyką często ma się nijak do siebie.

A Ty PRAKTYK jesteś z krwi i kości i trudne życiowe zawiłości na swojej skórze przerabiałeś .

Jarku zastanów się nad tym :D

pozdrawiam

Edzia

dziekuje :) tez czasem sobie o tym myslalem ale fakultety trzeba miec

nie trzeba :) - robisz przykształt jeden czy dwa i jużeś terapełta z upawnieniami do gmerania w ludzkiej duszy

a ze te ludzie to głównie kobiety - to byś miał pełne ręce roboty - pomysl o tym, naprawdę :D

to co ? ustawiamy się w kolejkę ? :wink: - ja poprosze albo wczesnie rano, albo bardzo pózno wieczorem, najlepiej w piątek :wink:

Na, ja.

tak se siedzę i widzę jak jareko nam Panowie na szczerość białogłowy bałamuci?

Ta jareko, a może tak szczerość jak taka białogłowa przed lustrem stanie zaryzykujesz.

Baśka co do reszty, ten młotkowy (od budzika) to ma rację. Nie on jeden miał pogmatwane dzieciństwo. Nie warto. Jest sezon na kotki to kotki za płotki. :lol:

Gość 1950

LIZUSKI!!!

a tak poważnie jareko ma rację, jeżeli byś teraz na siłę chciała, żeby było dobrze to za rok, dwa, dziesięć to i tak się rozpadnie.

jareko już dawno podejrzewałem że Ty to zrezygnowałeś z wymiany doświadczeń na rzecz pocieszania niewiast :lol: :lol:

ludziska ;) kochane :)- zejdzta ze mnie bo mi ciezko dychac a jam cherlawy :(

:lol: :lol: a zapisy w kolejce na priv prosze :lol: :lol: :lol:

1950 - powod powolnego omijania watka "wymiana doswiadczen" jest zupelnie inny i nie chce go rozwijac (moze z czasem mi przejdzie)

A jak ktos ma klopot to i tak mnie znajdzie jak zechce