Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

mieliśmy się budować ale się rozstajemy

Recommended Posts

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ludziska ;) kochane :)- zejdzta ze mnie bo mi ciezko dychac a jam cherlawy :(

:lol: :lol: a zapisy w kolejce na priv prosze :lol: :lol: :lol:

1950 - powod powolnego omijania watka "wymiana doswiadczen" jest zupelnie inny i nie chce go rozwijac (moze z czasem mi przejdzie)

A jak ktos ma klopot to i tak mnie znajdzie jak zechce

eee tam cherlawy :lol: jeszcze ktos uwierzy, szczupły, żylasty, jedną babę przetrzymał, z druga młódką wojuje, takiego to żadna burza nie powali :lol: :lol: :lol:

eee tam cherlawy :lol: jeszcze ktos uwierzy, szczupły, żylasty, jedną babę przetrzymał, z druga młódką wojuje, takiego to żadna burza nie powali :lol: :lol: :lol:

o tak, tak wlasnie :lol: - wystarczy spojrzec na himalaistow ( cherlawi, zylasci... 8) )

hm... bo z kobieta jest jak z gora ( a moze odwrotnie :lol: ) : jak tam leziesz to klniesz i nie wiesz po co, a jak juz wleziesz to.... :D

Bardzo Wam wszystkim dziękuję pocieszyliście mnie,Jareko ma w 100% rację zdaję sobie sprawę ale ciężko mi jak każdej kobiecie w takiej sytuacji.Mam ochotę napisać więcej ale jestem w pracy i nie mogę cały czas siedzieć na internecie.Jak tylko wyjdę z remontowego kurzu zainstaluje komputer i pogadam sobie z Wami.Zauważyłam że większość pisze w nocy.Pozdrowienia dla Wszystkich bardzo mnie ucieszyło że tak dużo osób odpowiedziało

dlaczego ?

autorki wątka już dawno nie ma , po drugie rozstanie sie to nie pogrzeb , czyz nie lepiej takie chwile na wesoło spędzać niz użalać sie nad sobą ?trzeba zamknąc pewien rozdział zycia i nie wracać do niego ..i mysleć pozytywnie ! Wiem że jest ból ale to nie powód by nie spełniac swoich marzen , pragnień ..czasami spełnienie marzen staje sie kiedy najmniej sie tego spodziewamy , oczywiscie tego zycze autorce tego wątka

To jest "tylko" nowa droga zycia która prowadzi w nieznane

szacuneczek jareko !

szacuneczek selim :)

OOoo.....ten styl bardziej tu pasuje :)

I mas zracje - to nie czas na zalamywanie rak i darcie szat po jakims tam facecie ktory okazal sie ....... (tu wpisz Basiu slowo jakie twoim zdaniem najlepiej scharakteryzuje ten egzemplarz z ktorym mialas doczynienia jakis czas)

Selim.Moze niefortunnie zabrzmial twoj post albo my juz faktycznie sztywniaki gdyz ten kopas w dupas ..... cholera - czy wiesz ze odebralem go osobiscie do siebie? Juz chcialem odpowiedziec w podobnym stylu ale skasowalem swoj post. A moze czlek z racji wieku juz przewrazliwiony na swoim punkcie i taki szczawik go drazni? ;) :lol: Czort wie :)

zycie jest piekne i ma sie je tylko :cry: jedno, a humor jest niezbedny w tym oceanie zycia :lol:

zeby okreslić że facet okazał sie .....to trza by poznać tez opinie drugiej strony ....sam wiesz jak to z babami jest :D po prostu im nie wyszło i tyle

Ale teraz pomysl sobie , jest kowalem swego losu ..ma mozliwosc przezycia tych wszystkich umizgów, zaświergolenia jeszcze raz ..ta cała gra miłosna , kolacyjki przy swiecach ..ehhh szkoda gadać :lol:

jak człowiek jest zakochany to swiat wygląda inaczej , dostrzega sie szczeg. które na codzień umykają , nie czujesz tej szarosci dnia

no ale komu ja to gadam :lol:

ps. mam nadzieje ze tu nikt nie zagląda , bo fason strace :wink: