kroyena 20.05.2005 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 rrmi nie wymiętkaj. Zagraj se w karty. Redakcja taką ładnątalię reklamuje, jak nie masz z kim to możesz pasjans ułożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 20.05.2005 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 To się porobiło biednej Basi w wąteczku. Baśka nie przejmuj się. Poczytaj dzienniki z hasłem przewodniem: Będzie git. Gut? jak to szło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 20.05.2005 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ...ide dzis zerknać na tę sławetną reklamkę budowlano...hmmm w Muratorze... tylko nie wiem, śmiać sie czy smucić????/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 20.05.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ludziska kochane - zejdzta ze mnie bo mi ciezko dychac a jam cherlawy a zapisy w kolejce na priv prosze 1950 - powod powolnego omijania watka "wymiana doswiadczen" jest zupelnie inny i nie chce go rozwijac (moze z czasem mi przejdzie) A jak ktos ma klopot to i tak mnie znajdzie jak zechce eee tam cherlawy jeszcze ktos uwierzy, szczupły, żylasty, jedną babę przetrzymał, z druga młódką wojuje, takiego to żadna burza nie powali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paprotka 20.05.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 eee tam cherlawy jeszcze ktos uwierzy, szczupły, żylasty, jedną babę przetrzymał, z druga młódką wojuje, takiego to żadna burza nie powali o tak, tak wlasnie - wystarczy spojrzec na himalaistow ( cherlawi, zylasci... ) hm... bo z kobieta jest jak z gora ( a moze odwrotnie ) : jak tam leziesz to klniesz i nie wiesz po co, a jak juz wleziesz to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.05.2005 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 kroyenarrmi nie wymiętkaj staram sie , ale nocka byla ciezka w watku o zdradzie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 20.05.2005 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Bardzo Wam wszystkim dziękuję pocieszyliście mnie,Jareko ma w 100% rację zdaję sobie sprawę ale ciężko mi jak każdej kobiecie w takiej sytuacji.Mam ochotę napisać więcej ale jestem w pracy i nie mogę cały czas siedzieć na internecie.Jak tylko wyjdę z remontowego kurzu zainstaluje komputer i pogadam sobie z Wami.Zauważyłam że większość pisze w nocy.Pozdrowienia dla Wszystkich bardzo mnie ucieszyło że tak dużo osób odpowiedziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.05.2005 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Basiu No coz Life is brutal full of zasadzkas Przemysl - ty znasz szczegoly jakich my nie znamy i sama chyba potrafisz ocenic jaki krok zrobic Dzieki nam masz material dodatkowy do przemyslen Trzym sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Jareko poczciwy z Ciebie Dziadek ..... and kopas w dupas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.05.2005 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 dzieki za mile slowo wilczku - tak sobie mysle czy aby na pewno mlody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 20.05.2005 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Jareko poczciwy z Ciebie Dziadek ..... and kopas w dupas Uważaj selim, uważaj! Lubimi Ciebie za żarty ale w tym temacje na żarty nie ma miejsca! Możemy żartować ale w innych działach/tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Life is brutal full of zasadzkas .....and kopas w dupas ...oj sztywniaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 20.05.2005 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Life is brutal full of zasadzkas .....and kopas w dupas ...oj sztywniaki Życie jest piękne! ludzie są brutalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Zycie to nie bajka , zycie to tyrał , choc czasami spluniecia nie warte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.05.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 selim - moze i dziadkiem jestem ale tak jak Thalex uwazam ze na wszystko jest odpowiedni czas i miejscesadze ze ten watek akurat wybrany zostal przez Ciebie co najmniej nieodpowiednio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 dlaczego ? autorki wątka już dawno nie ma , po drugie rozstanie sie to nie pogrzeb , czyz nie lepiej takie chwile na wesoło spędzać niz użalać sie nad sobą ?trzeba zamknąc pewien rozdział zycia i nie wracać do niego ..i mysleć pozytywnie ! Wiem że jest ból ale to nie powód by nie spełniac swoich marzen , pragnień ..czasami spełnienie marzen staje sie kiedy najmniej sie tego spodziewamy , oczywiscie tego zycze autorce tego wątka To jest "tylko" nowa droga zycia która prowadzi w nieznane szacuneczek jareko ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 20.05.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 szacuneczek selim OOoo.....ten styl bardziej tu pasuje I mas zracje - to nie czas na zalamywanie rak i darcie szat po jakims tam facecie ktory okazal sie ....... (tu wpisz Basiu slowo jakie twoim zdaniem najlepiej scharakteryzuje ten egzemplarz z ktorym mialas doczynienia jakis czas) Selim.Moze niefortunnie zabrzmial twoj post albo my juz faktycznie sztywniaki gdyz ten kopas w dupas ..... cholera - czy wiesz ze odebralem go osobiscie do siebie? Juz chcialem odpowiedziec w podobnym stylu ale skasowalem swoj post. A moze czlek z racji wieku juz przewrazliwiony na swoim punkcie i taki szczawik go drazni? Czort wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thalex 20.05.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Byleby na temat było bo to wynika z szacunku dla autorki tematua ona była tu kilka godzin temu; Barbara74 SYMPATYK FORUM (min. 10) Dołączył: 15 Mar 2005 Posty: 15 Skąd: śląskie Wysłany : Pią Maj 20, 2005 6:52 pm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.05.2005 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 zycie jest piekne i ma sie je tylko jedno, a humor jest niezbedny w tym oceanie zycia zeby okreslić że facet okazał sie .....to trza by poznać tez opinie drugiej strony ....sam wiesz jak to z babami jest po prostu im nie wyszło i tyle Ale teraz pomysl sobie , jest kowalem swego losu ..ma mozliwosc przezycia tych wszystkich umizgów, zaświergolenia jeszcze raz ..ta cała gra miłosna , kolacyjki przy swiecach ..ehhh szkoda gadać jak człowiek jest zakochany to swiat wygląda inaczej , dostrzega sie szczeg. które na codzień umykają , nie czujesz tej szarosci dnia no ale komu ja to gadam ps. mam nadzieje ze tu nikt nie zagląda , bo fason strace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joanka77 20.05.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 selim p.s. jak to nikt nie zagląda ?? a my ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts