viki39 18.05.2005 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Zamierzam wykonać remont domu moich rodziców, w którym są podłogi drewniane wykonane z desek grubości 35mm które ułożone są na belkach 150mm X 180mm Podłogi są nowe ponieważ były wraz z belkami wymieniane w zeszłym roku. Postanowiłem jednak w kuchni położyć płytki na podłodze. Z rozmów ze znajomymi dowiedziałem się że są kleje do glazury które są na tyle elastyczne że można nimi przyklejać płytki do drewnianych podłóg. Dylemat polega na tym że nie wiem jaką posiadają nazwę rynkową takie kleje i jakich są firm. Jeśli ktoś coś wie na ten temat to proszę o pomoc. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sp5es 29.05.2005 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2005 Firma PCI produkt Nanolight. tf (61) 845 10 33, lub 39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts