Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Alleluja Bracia

Recommended Posts

Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze dziewica!

Witam was drogie owieczki z cieplutkiej Tunezji...

siedzę sobie właśnie w pieknej miejscowości Hammamet (Yasmine Hammamet) na plaży.Przede mną morze.Za mną hotelik Melia el Mouradi Hammamet a ja na leżaczku z laptopikiem księdza Jaroszy z parafii Kartoszyce w Poznańskim. Staram się nawracać nawet tutaj.Jak widzicie ciężko pracuję i dlatego tak rzadko ostatnio bywam na naszym katolickiem forum o budowaniu nad czym bardzo ubolewam.Na szczęscie jeszcze tylko misja w Somalii i od września znów będę z wami tu codziennie aby od samego rana głosić słowo Boże,udzielać wszelkich rad i wspierać .... abyście zawsze kroczyli po drodze dobra i moralności! Alleluja!

Niech Panienka z Guadelupy ma was w swej opiece !!!

KATARZYNA OSTOJA OSTOJAŁOWSKA VEL KRZAK

Nie zapominajcie o słomkowych kapeluszach na afrykańskie upały!

I conajmniej trzech litrach zimnej wody przed... ! aby pokuse odpędzić!

I nie smiejcie sie juz z tego naszego brata Leona

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Czy mógłbym, ja grzesznik straszny prosić o rozwinięcie pierwszego zdania? Chodzi mi o Maryję.

O ile mi wiadomo (Pismo Święte), Maryja miała kilkoro dzieci.

Też chciałbym wiedzieć jak to jest z tym wiecznym dziewictwem . :o :o

A tak na marginesie to na plaży można ciężko pracować ? :o :o

Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze dziewica!

Witam was drogie owieczki z cieplutkiej Tunezji...

siedzę sobie właśnie w pieknej miejscowości Hammamet (Yasmine Hammamet) na plaży.Przede mną morze.Za mną hotelik Melia el Mouradi Hammamet a ja na leżaczku z laptopikiem księdza Jaroszy z parafii Kartoszyce w Poznańskim. Staram się nawracać nawet tutaj.Jak widzicie ciężko pracuję i dlatego tak rzadko ostatnio bywam na naszym katolickiem forum o budowaniu nad czym bardzo ubolewam.Na szczęscie jeszcze tylko misja w Somalii i od września znów będę z wami tu codziennie aby od samego rana głosić słowo Boże,udzielać wszelkich rad i wspierać .... abyście zawsze kroczyli po drodze dobra i moralności! Alleluja!

Niech Panienka z Guadelupy ma was w swej opiece !!!

Nie zapominajcie o słomkowych kapeluszach na afrykańskie upały!

I nie smiejcie sie juz z tego naszego brata Leona

Witamy matkę Rydzyjkę... :D

Staram się nawracać nawet tutaj....będę z wami tu codziennie aby od samego rana głosić słowo Boże,udzielać wszelkich rad i wspierać .... abyście zawsze kroczyli po drodze dobra i moralności! Alleluja!

Coś mi sie zdaje że zaden z włoskich animatorów zycia kulturalnego w tym hotelu nie wyznał miłości naszej Kasi-klonieniewiadomokogo ani nie zaproponował romansu! :-( Byłby spokój! A teraz biada tym frywolnym współwczasowiczkom które półnagie kuszą z lezaczka nad basenem wszelakich samców i tym które juz uległy urokowi przystoinych brunecików i nużaja sie w rozpuscie, a i nam tu w Polsce sie dostanie jako odprysk krucjaty przeciw niemoralności.