katarzyna ostoja 18.05.2005 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze dziewica! Witam was drogie owieczki z cieplutkiej Tunezji...siedzę sobie właśnie w pieknej miejscowości Hammamet (Yasmine Hammamet) na plaży.Przede mną morze.Za mną hotelik Melia el Mouradi Hammamet a ja na leżaczku z laptopikiem księdza Jaroszy z parafii Kartoszyce w Poznańskim. Staram się nawracać nawet tutaj.Jak widzicie ciężko pracuję i dlatego tak rzadko ostatnio bywam na naszym katolickiem forum o budowaniu nad czym bardzo ubolewam.Na szczęscie jeszcze tylko misja w Somalii i od września znów będę z wami tu codziennie aby od samego rana głosić słowo Boże,udzielać wszelkich rad i wspierać .... abyście zawsze kroczyli po drodze dobra i moralności! Alleluja! Niech Panienka z Guadelupy ma was w swej opiece !!! ***********************************************************KATARZYNA OSTOJA OSTOJAŁOWSKA VEL KRZAKNie zapominajcie o słomkowych kapeluszach na afrykańskie upały!I conajmniej trzech litrach zimnej wody przed... ! aby pokuse odpędzić! I nie smiejcie sie juz z tego naszego brata Leona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 18.05.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Alleluja siostrzyczko. Czyżbyś zapomniała kapelusika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mdzalewscy 18.05.2005 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 no to fajnie...alleluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.05.2005 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomaszK 18.05.2005 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Alleluja ale czemu tylko bracia? O siostrach to siostra zapomina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 18.05.2005 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Czy mógłbym, ja grzesznik straszny prosić o rozwinięcie pierwszego zdania? Chodzi mi o Maryję.O ile mi wiadomo (Pismo Święte), Maryja miała kilkoro dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.05.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 A o co chodzi , bo nie rozumiem? Nawracanie grzesznych czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 19.05.2005 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ciekawe czyj to klon I nie smiejcie sie juz z tego naszego brata Leona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Peterek 19.05.2005 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 klon jak klon, ale "kierunek" ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 19.05.2005 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Czy mógłbym, ja grzesznik straszny prosić o rozwinięcie pierwszego zdania? Chodzi mi o Maryję. O ile mi wiadomo (Pismo Święte), Maryja miała kilkoro dzieci. Też chciałbym wiedzieć jak to jest z tym wiecznym dziewictwem . A tak na marginesie to na plaży można ciężko pracować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirat 19.05.2005 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 o ja pierdziuuuuu......... faktycznie słoneczko przygrzało na tej plazy ... a do tego pewnie za duzo wina mszalnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.05.2005 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Niech bedzie pochwalony Jezus Chrystus i Maryja zawsze dziewica! Witam was drogie owieczki z cieplutkiej Tunezji... siedzę sobie właśnie w pieknej miejscowości Hammamet (Yasmine Hammamet) na plaży.Przede mną morze.Za mną hotelik Melia el Mouradi Hammamet a ja na leżaczku z laptopikiem księdza Jaroszy z parafii Kartoszyce w Poznańskim. Staram się nawracać nawet tutaj.Jak widzicie ciężko pracuję i dlatego tak rzadko ostatnio bywam na naszym katolickiem forum o budowaniu nad czym bardzo ubolewam.Na szczęscie jeszcze tylko misja w Somalii i od września znów będę z wami tu codziennie aby od samego rana głosić słowo Boże,udzielać wszelkich rad i wspierać .... abyście zawsze kroczyli po drodze dobra i moralności! Alleluja! Niech Panienka z Guadelupy ma was w swej opiece !!! *********************************************************** KATARZYNA OSTOJA OSTOJAŁOWSKA VEL KRZAK Nie zapominajcie o słomkowych kapeluszach na afrykańskie upały! I conajmniej trzech litrach zimnej wody przed... ! aby pokuse odpędzić! I nie smiejcie sie juz z tego naszego brata Leona Witamy matkę Rydzyjkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.05.2005 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witamy matkę Rydzyjkę... Czy to znaczy, że czytając forum trzeba nosić moherowe berety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.05.2005 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Raczej podczas czytania Forum trudno cokolwiek jednocześnie nosić . No chyba, ze to gazeta Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2005 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witamy matkę Rydzyjkę... Czy to znaczy, że czytając forum trzeba nosić moherowe berety Maluszku, nie martw się jak będzie trzeba to znajdziemy sobie coś twarzowego http://www.123voyage.com/realsw/photos/tresors/berets.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 19.05.2005 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Joola - pikne te berety Dla mnie proszę ten żółciutki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 19.05.2005 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Joola - pikne te berety Dla mnie proszę ten żółciutki Maluszku nie ma sprawy, dla Ciebie żółty różowy pewnie dla Osowy, ja wybieram ten z antenką proszę, proszę wybierać wystarczy dla każdego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 19.05.2005 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Staram się nawracać nawet tutaj....będę z wami tu codziennie aby od samego rana głosić słowo Boże,udzielać wszelkich rad i wspierać .... abyście zawsze kroczyli po drodze dobra i moralności! Alleluja! *********************************************************** KATARZYNA OSTOJA OSTOJAŁOWSKA VEL KRZAK I conajmniej trzech litrach zimnej wody przed... ! aby pokuse odpędzić! Coś mi sie zdaje że zaden z włoskich animatorów zycia kulturalnego w tym hotelu nie wyznał miłości naszej Kasi-klonieniewiadomokogo ani nie zaproponował romansu! Byłby spokój! A teraz biada tym frywolnym współwczasowiczkom które półnagie kuszą z lezaczka nad basenem wszelakich samców i tym które juz uległy urokowi przystoinych brunecików i nużaja sie w rozpuscie, a i nam tu w Polsce sie dostanie jako odprysk krucjaty przeciw niemoralności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldon 19.05.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 sądze że Pani Kasia to ta sama osoba co posługiwała się nikami "katowice kochająleona" czy jakoś tak i podobnymi I nie smiejcie sie juz z tego naszego brata Leona czyli wielebne wcielenie "KontrLeona" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneska 19.05.2005 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Joola, to ja poproszę o szary, tylko coby przy min antenka była, bo mnie inaczej do klubu nie wpuszczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts