Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Alleluja Bracia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość gregmena

JAnusz prosze o cytat z pisma o tych kilkoru dzieciach Maryji???

dwa, owszem Radio MAryja jest powszechnie znienawidzone, poniewa| w tym kraju wszyscy kochaja wyborcza i partie pokroju Unii wolnosci czy PO, czy SLD które doprowadzily ze mmay 18 % bezrobocia, a na wegrzech np 8% i mamy najwieksze bezrobocie w Europie, ale to przeciez chwala frasyniukowi i Unii Europejskie, która wszyscy budujcy chwal i kochaj bo kazdy woli miec vat 22% na materialy budowlane, a glupi rydzyk powiedzial ze to zbrodnia 22% na materialy budowlane ja tam powiem wprost Rydzyk jest be, bop chcem vat 50%, rydzyk gada glupoty o energi odnawialnej, ja tam wole ogrzewanie na prad albo na gaz, to nic ze wczoraj na http://www.interia.pl napisali ze od 2007 akcyza unijna wchodzi i gaz zdrozeje od 60-do 80%. viwat unia, rydzyk beeeee

nie mam polskich znakow

apropos nie jestem zwolennikiem rydzyka, ale nerwi mnie jak w tym kraju nie ma wolnosci slowa i wszyscy pyskuj na faceta jak poczytaj bzdury wwyborczej

JAnusz prosze o cytat z pisma o tych kilkoru dzieciach Maryji???

dwa, owszem Radio MAryja jest powszechnie znienawidzone, poniewa| w tym kraju wszyscy kochaja wyborcza i partie pokroju Unii wolnosci czy PO, czy SLD które doprowadzily ze mmay 18 % bezrobocia, a na wegrzech np 8% i mamy najwieksze bezrobocie w Europie, ale to przeciez chwala frasyniukowi i Unii Europejskie, która wszyscy budujcy chwal i kochaj bo kazdy woli miec vat 22% na materialy budowlane, a glupi rydzyk powiedzial ze to zbrodnia 22% na materialy budowlane ja tam powiem wprost Rydzyk jest be, bop chcem vat 50%, rydzyk gada glupoty o energi odnawialnej, ja tam wole ogrzewanie na prad albo na gaz, to nic ze wczoraj na http://www.interia.pl napisali ze od 2007 akcyza unijna wchodzi i gaz zdrozeje od 60-do 80%. viwat unia, rydzyk beeeee

nie mam polskich znakow

apropos nie jestem zwolennikiem rydzyka, ale nerwi mnie jak w tym kraju nie ma wolnosci slowa i wszyscy pyskuj na faceta jak poczytaj bzdury wwyborczej

Gregmena Myślę że lepiej dyskusji o polityce nie wszczynać! Beda niepotrzebne emocje a i tak nikt nikogo nie przekona.

Witamy matkę Rydzyjkę... :D

Czy to znaczy, że czytając forum trzeba nosić moherowe berety :o

Maluszku, nie martw się jak będzie trzeba to znajdziemy sobie coś twarzowego :wink:

http://www.123voyage.com/realsw/photos/tresors/berets.jpg

http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif

PS: Ja mam czarny :p tylko nie moherkowy http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/20.gif ale może sie nada??

Gość gregmena

masz racje kociak, przepraszam i bije poklony....

ale nerwi mnie jak w telewizji mowia ze UNIA jest super a wat drozeje,

telewizja krzyczy rolnicy zyskali, owszem moi rodzice dostali 600 zl doplat, a nawozy zdrozaly od 1 maja 2004 o 140 zl, a musza ich kupic 10 ton, pytanie czy w unii rolnikowi lepiej czy gorzej

masz racje kociak, przepraszam i bije poklony....

ale nerwi mnie jak w telewizji mowia ze UNIA jest super a wat drozeje,

telewizja krzyczy rolnicy zyskali, owszem moi rodzice dostali 600 zl doplat, a nawozy zdrozaly od 1 maja 2004 o 140 zl, a musza ich kupic 10 ton, pytanie czy w unii rolnikowi lepiej czy gorzej

ty poważnie myślisz że nawozy zdrożały bo jesteśmy w UNII???

a nie drożały przed laty?

a ty do końca życia nie będziesz chciał więcej za swoją robotę???

myślisz że łatwiejby im było bez tych 600 zł???

i jeszcze cytat z twojej ulubionej gazety, jak ci się podoba wzrost eksportu o blisko 26% liczony w Euro lub 38% w dolarach, głównie do UNII.

to kilka pytań!!!

pamiętaj tylko, że ekonomia nie jest taka prosta jak konstrukcja cepa!!!

i zawsze jest i "+" i "-"

Gość gregmena

a jak ci sie podoba cena wisni za 1 kg 40 groszy a koszty produkcji 79 groszy i tak ze wszystkimi produktami

powód wej[cie polski do UE zamknicie granicy z Rosj, koniec handlu, przyjedz na gielde do sandomierza, posluchaj co mowi ludzie o unii, a nei zadna gazeta

masz ogrzewanie na prd, rosnie akcyza na prad bo unia

od 2007 rozpoprzadzenie unijne podnosi akcyze na gaz, w polsce spowoduej to wzrost cena gazu o 60-80 %, BRAWO

odczuje export mojej kasy do UNII

a 22% wat w budownictwie to radocha unijna

Gość gregmena

ja wolalbym demokracje i kapitalizm a nie socjalizm brukselski i robienie budzetow unii na 7 laty, co to wam przypomina???? jak za gomolki

jestem za handlem z wschodzem i zachodem a nie za zamykanie wschodniej granicy i obstawianiem jej celnikami z niemiec

a jak ci sie podoba cena wisni za 1 kg 40 groszy a koszty produkcji 79 groszy i tak ze wszystkimi produktami

powód wej[cie polski do UE zamknicie granicy z Rosj, koniec handlu, przyjedz na gielde do sandomierza, posluchaj co mowi ludzie o unii, a nei zadna gazeta

masz ogrzewanie na prd, rosnie akcyza na prad bo unia

od 2007 rozpoprzadzenie unijne podnosi akcyze na gaz, w polsce spowoduej to wzrost cena gazu o 60-80 %, BRAWO

odczuje export mojej kasy do UNII

a 22% wat w budownictwie to radocha unijna

miałem cała stronę textu ale wszystko wymazałem,

nie widzę sensu argumentowania,

powiem ci jak ja to widzę z poznańskiego,

narzekaniem jeszcze nikt nic nie zbudował, do roboty, krok za krokiem to jest motto NAS tutaj.

i jeszcze to, ...nikt nikomu nic za darmo nie da..., a zwłaszcza cen towarów.

kapitalizm to kapitalizm, zdecyduj się, chciałbyś wolny rynek czy ceny minimalne?

a słuchasz mnie? mi jest lepiej w UNII i nie przeczytałem tego w gazecie.

i tak na marginesie, nie wysyłasz chyba PIT-u do brukseli co?? więc nie spłycaj sensu wypowiedzi sloganami o UNII.

Gość gregmena

sluchaj ale ja jestem za kapitalizmem i wolnym rynkiem, a nie ustalaniem cen rzepaku w dzienniku ustaw unijnym (widziale[ kiedys taki, to zobacz kto wprowadza ceny minimalne), a dwa jestem za wolna konkurencja, czyli polski rolnik doostaje 100% i niemiecki 100% doplat, a nie ze polski 25 % i konkuruj, posluchaj ludzi na wsi oni nie chca w ogole doplat.. wiesz ja akurat jestenm prawnikiem i mi sie powodzi, ale to nei znaczy ze mam nei widziec tego biurokratyczno-aferalnego osla z brukseli gorszego niz nasz sejm razem z lukaszenka wziety... a 2 co mam sie cieszyc nie czytasz dzis wczoraj internetu, ze mi w brukseli pozwyzszaja akcyze na prad i na gaz???

powiedz mi co z kapitalizmem ma uchwalanie budzetu na 7 lat, czy w usa gdzie jest kapitalizm robi sie takie idiotyzmy, bo mi sie one kojarza z bierutem i gomulka!!!

a poza tym przejdzmy na priv jak cchesz podyskutowac to nie bedziemyzasmiecac FORUMMM jak niejaki leon

BRAWO JANUSZZZ wypijmy za 22% wat unijnego JA STAWIAM