pereł 19.05.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a ja tu zdecydowanie czuje Leona. Albo jakiegoś krewnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 19.05.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 JAnusz prosze o cytat z pisma o tych kilkoru dzieciach Maryji??? dwa, owszem Radio MAryja jest powszechnie znienawidzone, poniewa| w tym kraju wszyscy kochaja wyborcza i partie pokroju Unii wolnosci czy PO, czy SLD które doprowadzily ze mmay 18 % bezrobocia, a na wegrzech np 8% i mamy najwieksze bezrobocie w Europie, ale to przeciez chwala frasyniukowi i Unii Europejskie, która wszyscy budujcy chwal i kochaj bo kazdy woli miec vat 22% na materialy budowlane, a glupi rydzyk powiedzial ze to zbrodnia 22% na materialy budowlane ja tam powiem wprost Rydzyk jest be, bop chcem vat 50%, rydzyk gada glupoty o energi odnawialnej, ja tam wole ogrzewanie na prad albo na gaz, to nic ze wczoraj na http://www.interia.pl napisali ze od 2007 akcyza unijna wchodzi i gaz zdrozeje od 60-do 80%. viwat unia, rydzyk beeeee nie mam polskich znakow apropos nie jestem zwolennikiem rydzyka, ale nerwi mnie jak w tym kraju nie ma wolnosci slowa i wszyscy pyskuj na faceta jak poczytaj bzdury wwyborczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zibi2 19.05.2005 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 No no - jeden kretyński post a wzbudzil dyskusję co najmniej jak o wyższości wełny nad styropianem czy odwrotnie I nawet nie związany z budownictwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
osowa 19.05.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ... różowy pewnie dla Osowy.. Skąd wiedziałaś ? Dziewczyny ! Jesteście niesamowite... dziękuję, że o mnie pamiętałyście. Oczywiście - przyłączam się . Moherowy buzial Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smartcat 19.05.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 JAnusz prosze o cytat z pisma o tych kilkoru dzieciach Maryji??? dwa, owszem Radio MAryja jest powszechnie znienawidzone, poniewa| w tym kraju wszyscy kochaja wyborcza i partie pokroju Unii wolnosci czy PO, czy SLD które doprowadzily ze mmay 18 % bezrobocia, a na wegrzech np 8% i mamy najwieksze bezrobocie w Europie, ale to przeciez chwala frasyniukowi i Unii Europejskie, która wszyscy budujcy chwal i kochaj bo kazdy woli miec vat 22% na materialy budowlane, a glupi rydzyk powiedzial ze to zbrodnia 22% na materialy budowlane ja tam powiem wprost Rydzyk jest be, bop chcem vat 50%, rydzyk gada glupoty o energi odnawialnej, ja tam wole ogrzewanie na prad albo na gaz, to nic ze wczoraj na http://www.interia.pl napisali ze od 2007 akcyza unijna wchodzi i gaz zdrozeje od 60-do 80%. viwat unia, rydzyk beeeee nie mam polskich znakow apropos nie jestem zwolennikiem rydzyka, ale nerwi mnie jak w tym kraju nie ma wolnosci slowa i wszyscy pyskuj na faceta jak poczytaj bzdury wwyborczej Gregmena Myślę że lepiej dyskusji o polityce nie wszczynać! Beda niepotrzebne emocje a i tak nikt nikogo nie przekona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 19.05.2005 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Witamy matkę Rydzyjkę... Czy to znaczy, że czytając forum trzeba nosić moherowe berety Maluszku, nie martw się jak będzie trzeba to znajdziemy sobie coś twarzowego http://www.123voyage.com/realsw/photos/tresors/berets.jpg http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif PS: Ja mam czarny tylko nie moherkowy http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/20.gif ale może sie nada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 19.05.2005 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 masz racje kociak, przepraszam i bije poklony....ale nerwi mnie jak w telewizji mowia ze UNIA jest super a wat drozeje, telewizja krzyczy rolnicy zyskali, owszem moi rodzice dostali 600 zl doplat, a nawozy zdrozaly od 1 maja 2004 o 140 zl, a musza ich kupic 10 ton, pytanie czy w unii rolnikowi lepiej czy gorzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 19.05.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 masz racje kociak, przepraszam i bije poklony.... ale nerwi mnie jak w telewizji mowia ze UNIA jest super a wat drozeje, telewizja krzyczy rolnicy zyskali, owszem moi rodzice dostali 600 zl doplat, a nawozy zdrozaly od 1 maja 2004 o 140 zl, a musza ich kupic 10 ton, pytanie czy w unii rolnikowi lepiej czy gorzej ty poważnie myślisz że nawozy zdrożały bo jesteśmy w UNII??? a nie drożały przed laty? a ty do końca życia nie będziesz chciał więcej za swoją robotę??? myślisz że łatwiejby im było bez tych 600 zł??? i jeszcze cytat z twojej ulubionej gazety, jak ci się podoba wzrost eksportu o blisko 26% liczony w Euro lub 38% w dolarach, głównie do UNII. to kilka pytań!!! pamiętaj tylko, że ekonomia nie jest taka prosta jak konstrukcja cepa!!! i zawsze jest i "+" i "-" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 19.05.2005 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a jak ci sie podoba cena wisni za 1 kg 40 groszy a koszty produkcji 79 groszy i tak ze wszystkimi produktamipowód wej[cie polski do UE zamknicie granicy z Rosj, koniec handlu, przyjedz na gielde do sandomierza, posluchaj co mowi ludzie o unii, a nei zadna gazeta masz ogrzewanie na prd, rosnie akcyza na prad bo uniaod 2007 rozpoprzadzenie unijne podnosi akcyze na gaz, w polsce spowoduej to wzrost cena gazu o 60-80 %, BRAWOodczuje export mojej kasy do UNII a 22% wat w budownictwie to radocha unijna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 19.05.2005 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 gregmena, wolałbyś /aś/ wrócic do trójpoletka i handlu wymiennego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janussz 19.05.2005 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Może wypijemy? Kto stawia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 19.05.2005 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 ja wolalbym demokracje i kapitalizm a nie socjalizm brukselski i robienie budzetow unii na 7 laty, co to wam przypomina???? jak za gomolkijestem za handlem z wschodzem i zachodem a nie za zamykanie wschodniej granicy i obstawianiem jej celnikami z niemiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.05.2005 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 A dla mnie joolu poproszę czarny z antenka (jak na hydraulika przytało) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
godul1 19.05.2005 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 19.05.2005 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 a jak ci sie podoba cena wisni za 1 kg 40 groszy a koszty produkcji 79 groszy i tak ze wszystkimi produktami powód wej[cie polski do UE zamknicie granicy z Rosj, koniec handlu, przyjedz na gielde do sandomierza, posluchaj co mowi ludzie o unii, a nei zadna gazeta masz ogrzewanie na prd, rosnie akcyza na prad bo unia od 2007 rozpoprzadzenie unijne podnosi akcyze na gaz, w polsce spowoduej to wzrost cena gazu o 60-80 %, BRAWO odczuje export mojej kasy do UNII a 22% wat w budownictwie to radocha unijna miałem cała stronę textu ale wszystko wymazałem, nie widzę sensu argumentowania, powiem ci jak ja to widzę z poznańskiego, narzekaniem jeszcze nikt nic nie zbudował, do roboty, krok za krokiem to jest motto NAS tutaj. i jeszcze to, ...nikt nikomu nic za darmo nie da..., a zwłaszcza cen towarów. kapitalizm to kapitalizm, zdecyduj się, chciałbyś wolny rynek czy ceny minimalne? a słuchasz mnie? mi jest lepiej w UNII i nie przeczytałem tego w gazecie. i tak na marginesie, nie wysyłasz chyba PIT-u do brukseli co?? więc nie spłycaj sensu wypowiedzi sloganami o UNII. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość gregmena 19.05.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 sluchaj ale ja jestem za kapitalizmem i wolnym rynkiem, a nie ustalaniem cen rzepaku w dzienniku ustaw unijnym (widziale[ kiedys taki, to zobacz kto wprowadza ceny minimalne), a dwa jestem za wolna konkurencja, czyli polski rolnik doostaje 100% i niemiecki 100% doplat, a nie ze polski 25 % i konkuruj, posluchaj ludzi na wsi oni nie chca w ogole doplat.. wiesz ja akurat jestenm prawnikiem i mi sie powodzi, ale to nei znaczy ze mam nei widziec tego biurokratyczno-aferalnego osla z brukseli gorszego niz nasz sejm razem z lukaszenka wziety... a 2 co mam sie cieszyc nie czytasz dzis wczoraj internetu, ze mi w brukseli pozwyzszaja akcyze na prad i na gaz??? powiedz mi co z kapitalizmem ma uchwalanie budzetu na 7 lat, czy w usa gdzie jest kapitalizm robi sie takie idiotyzmy, bo mi sie one kojarza z bierutem i gomulka!!! a poza tym przejdzmy na priv jak cchesz podyskutowac to nie bedziemyzasmiecac FORUMMM jak niejaki leon BRAWO JANUSZZZ wypijmy za 22% wat unijnego JA STAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.05.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 to nie forum polityczne ostrzegam was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarq11 19.05.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 to nie forum polityczne ostrzegam was myślę że nasza dyskusja jest bardziej rzeczowa w tym miejscu niż twoje pytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 19.05.2005 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Mały oddaj berecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 19.05.2005 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2005 Ale, że w te upały prosesor wytrzymał (w tym laptopiku) No bo bania na pewno przegrzana i to mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts