Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Alleluja Bracia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Gość gregmena

a może po prostu jest wierząca.....

znam takich co wierzą, oni są tacy szczęsliwi, że aż czasami nie mogąc wytrzymac muszą się radością podzielić z innymi...

na szczęscie większośc ludzi to szczury w wyścigu w niewiadomym kierunku,

lub dowcipasy ala leon którzy w pewnym wątku na forum żalą że wszyscy wokół go zmuszają do chodzenia do kościoła, a ja mam wrażenie że wszyscy wokół poczynając od wyboczej po tvp namawiają mnie do czegoś zupełnie odwrotnego....

a może po prostu jest wierząca.....

znam takich co wierzą, oni są tacy szczęsliwi, że aż czasami nie mogąc wytrzymac muszą się radością podzielić z innymi...

na szczęscie większośc ludzi to szczury w wyścigu w niewiadomym kierunku,

lub dowcipasy ala leon którzy w pewnym wątku na forum żalą że wszyscy wokół go zmuszają do chodzenia do kościoła, a ja mam wrażenie że wszyscy wokół poczynając od wyboczej po tvp namawiają mnie do czegoś zupełnie odwrotnego....

Hmmm.... myślałem ,że jest to forum bodowlane a nie portal "Opoka"...

Alleluja. Byłem w zeszłym roku w tym hotelu w Hammamet w Tunezji. Co tam robi ta siostra ?????? - przecież to hotel gejów i lesbijek - głownie ze Szwecji. Jak tam wszedłem żeby się czegoś napić - a w Tunezji można wejść do każdego hotelu - to od razu dostałem propozycję wspólnej łaźni i basenu od takiego Szweda. Poważnie!!!!!

Ostoja! Tylko nie kolejne forum! :evil:

Ta pomylona kobieta zaśmieca dokumentenie forum wakacyjne na http://www.wakacje.pl od kilku dobrych lat, potrafi wysylać obelzywe posty w ilosci hurtowej oraz posty o tematyce religinej w ilosci np. 50 sztuk na raz. Uzywa sobie glownie na polskich turystkach w Tunezji i Turcji. Wiekszosc postow jest fanatyczna, obelzywa i nie na temat, dla mnie to osoba niezrownowazona.

Adminie ratuj! bo przepadnie kolejne forum i to wogole nie zwiazane z turystyka.