Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Alleluja Bracia

Recommended Posts

• Odpowiedzi 68
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zablokować 'ostoji' możliwość pisania, a wątek zostawić w "Śmietniku".

Bo śmieszny.

Tylko wcale nie dzięki przesłaniu.

Nie rozumiem, jak można rozwalić Forum z aktywnymi setkami inteligentnych ludzi jednym dziwacznym postem ?

Ponury na razie jednym, ty nie wiesz co sie dzieje na forum wakacje, a ja wiem, dlatego wiem czym to grozi, tam jzu nikt nie odpisuje w watkach zakladanych przez Ostoje, bo akzdy wie, ze to woda na mlyn tej osoby i ze odpowiedziom nie bedzie konca. Wyobraz sobie np. na pierwszej stronie wymiany doswiadczen cala strone nowych watków o tym samym tytule i tresci Alleluja, juz wiesz o co chodzi...

Rozmawialam z adminem z tamtego forum, ma wielki problem zeby ja zablokowac, ta osoba ma wiele kont, pisze z roznych komputerow, czasami nie loguje sie i poslugluje wieloma nickami, podszywa pod inne osoby...

Honorato

Ale nikt mi nie powie:

- że trzeba odpisywać na posty ewidentnie złośliwe czy podburzające - nie trzeba, można je olać

- że nie można usuwać, a choćby i raz dziennie efektów pisania takiego gostka

- że ludzie MUSZĄ koniecznie odpisać, jak strasznie nie podoba im się to, śmo, owo czy tamto

Ten wątek w 60-70 % jest śmieszny, wesoły. I tylko nie powinien być tutaj.

Mam koncept dodatkowy na "Śmietnik" - dwa działy:

- kompostownik - gdzie będą sobie wątki polegiwać aż do niepisania w nich, na zawsze - czyli jak na całym Forum

- i np. 'śmierdziel' - typowe śmieci do wywiezienia raz dziennie.

Ja np. lubię czytać takie wątki, nic mnie nie denerwuje, póki nikt mi nic nie każe, nie zabrania.

Po pobycie jeden czy dwa dni w 'śmierdzielu' następowałaby utylizacja takiego wątku.

Co do forum 'wakacje', to pewnie wroga robota konkurencji. Śmiem uwazać, że nawet najbardziej zidiociały, nie mający żadnego innego celu w życiu człowiek nie robi takich rzeczy, które są skazane na niepowodzenie, wyłącznie dla czystej radochy i doznania poczucia dokuczenia komuś.

Honorato

Ale nikt mi nie powie:

- że trzeba odpisywać na posty ewidentnie złośliwe czy podburzające - nie trzeba, można je olać

- że nie można usuwać, a choćby i raz dziennie efektów pisania takiego gostka

- że ludzie MUSZĄ koniecznie odpisać, jak strasznie nie podoba im się to, śmo, owo czy tamto

pelna zgoda

Ten wątek w 60-70 % jest śmieszny, wesoły. I tylko nie powinien być tutaj.

Mam koncept dodatkowy na "Śmietnik" - dwa działy:

- kompostownik - gdzie będą sobie wątki polegiwać aż do niepisania w nich, na zawsze - czyli jak na całym Forum

- i np. 'śmierdziel' - typowe śmieci do wywiezienia raz dziennie.

Ja np. lubię czytać takie wątki, nic mnie nie denerwuje, póki nikt mi nic nie każe, nie zabrania.

Po pobycie jeden czy dwa dni w 'śmierdzielu' następowałaby utylizacja takiego wątku.

Co do forum 'wakacje', to pewnie wroga robota konkurencji. Śmiem uwazać, że nawet najbardziej zidiociały, nie mający żadnego innego celu w życiu człowiek nie robi takich rzeczy, które są skazane na niepowodzenie, wyłącznie dla czystej radochy i doznania poczucia dokuczenia komuś.

niesttey uważam inaczej, chyba za często spotykam się własnie z takimi którzy robią cos dla czystej zlosliwosci, faktu dokuczenia komus, zniszczenia czyjejs pracy, albo wynika to z ich małości, frustracji albo ograniczen umyslowych, nie wiem...

Bo śmieszny.

Nie rozumiem, jak można rozwalić Forum z aktywnymi setkami inteligentnych ludzi jednym dziwacznym postem ?

Właśnie! A za karę zabrać berecik :wink:

jolka, ale nie mój :o :evil:

No właśnie - dopierom co Ci go oddał... :D

Oj chłopcy...nie wam zabrać tylko Kaśce Ostoi : :wink:

Bo śmieszny.

To forum już dawno przestało być tylko i wyłącznie budowlane, a od czasu do czasu taki "rozśmieszacz" nikomu nie zaszkodzi-kto nie chce niech nie odpowiada. Ale zgadzam się z Ponurym-żeby przenosić takie wątki do specjalnego "śmietnikowego" działu i wtedy (może :roll: ) nie będzie bałaganu na forum.