ponury63 20.05.2005 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 ?? Który ? - dziwaczny ? - śmieszny ? - aktywny ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 20.05.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Zablokować 'ostoji' możliwość pisania, a wątek zostawić w "Śmietniku". Bo śmieszny. Tylko wcale nie dzięki przesłaniu. Nie rozumiem, jak można rozwalić Forum z aktywnymi setkami inteligentnych ludzi jednym dziwacznym postem ? Ponury na razie jednym, ty nie wiesz co sie dzieje na forum wakacje, a ja wiem, dlatego wiem czym to grozi, tam jzu nikt nie odpisuje w watkach zakladanych przez Ostoje, bo akzdy wie, ze to woda na mlyn tej osoby i ze odpowiedziom nie bedzie konca. Wyobraz sobie np. na pierwszej stronie wymiany doswiadczen cala strone nowych watków o tym samym tytule i tresci Alleluja, juz wiesz o co chodzi... Rozmawialam z adminem z tamtego forum, ma wielki problem zeby ja zablokowac, ta osoba ma wiele kont, pisze z roznych komputerow, czasami nie loguje sie i poslugluje wieloma nickami, podszywa pod inne osoby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 20.05.2005 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 HonoratoAle nikt mi nie powie:- że trzeba odpisywać na posty ewidentnie złośliwe czy podburzające - nie trzeba, można je olać- że nie można usuwać, a choćby i raz dziennie efektów pisania takiego gostka- że ludzie MUSZĄ koniecznie odpisać, jak strasznie nie podoba im się to, śmo, owo czy tamto Ten wątek w 60-70 % jest śmieszny, wesoły. I tylko nie powinien być tutaj. Mam koncept dodatkowy na "Śmietnik" - dwa działy:- kompostownik - gdzie będą sobie wątki polegiwać aż do niepisania w nich, na zawsze - czyli jak na całym Forum- i np. 'śmierdziel' - typowe śmieci do wywiezienia raz dziennie.Ja np. lubię czytać takie wątki, nic mnie nie denerwuje, póki nikt mi nic nie każe, nie zabrania.Po pobycie jeden czy dwa dni w 'śmierdzielu' następowałaby utylizacja takiego wątku. Co do forum 'wakacje', to pewnie wroga robota konkurencji. Śmiem uwazać, że nawet najbardziej zidiociały, nie mający żadnego innego celu w życiu człowiek nie robi takich rzeczy, które są skazane na niepowodzenie, wyłącznie dla czystej radochy i doznania poczucia dokuczenia komuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 20.05.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Honorato Ale nikt mi nie powie: - że trzeba odpisywać na posty ewidentnie złośliwe czy podburzające - nie trzeba, można je olać - że nie można usuwać, a choćby i raz dziennie efektów pisania takiego gostka - że ludzie MUSZĄ koniecznie odpisać, jak strasznie nie podoba im się to, śmo, owo czy tamto pelna zgoda Ten wątek w 60-70 % jest śmieszny, wesoły. I tylko nie powinien być tutaj. Mam koncept dodatkowy na "Śmietnik" - dwa działy: - kompostownik - gdzie będą sobie wątki polegiwać aż do niepisania w nich, na zawsze - czyli jak na całym Forum - i np. 'śmierdziel' - typowe śmieci do wywiezienia raz dziennie. Ja np. lubię czytać takie wątki, nic mnie nie denerwuje, póki nikt mi nic nie każe, nie zabrania. Po pobycie jeden czy dwa dni w 'śmierdzielu' następowałaby utylizacja takiego wątku. Co do forum 'wakacje', to pewnie wroga robota konkurencji. Śmiem uwazać, że nawet najbardziej zidiociały, nie mający żadnego innego celu w życiu człowiek nie robi takich rzeczy, które są skazane na niepowodzenie, wyłącznie dla czystej radochy i doznania poczucia dokuczenia komuś. niesttey uważam inaczej, chyba za często spotykam się własnie z takimi którzy robią cos dla czystej zlosliwosci, faktu dokuczenia komus, zniszczenia czyjejs pracy, albo wynika to z ich małości, frustracji albo ograniczen umyslowych, nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz2 20.05.2005 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Czym wy się tak ekscytujecie? Przecież to albo prowokacja (z treści ewidentnie antyreligijna), albo autor inteligentny "inaczej"...pozdrawiamGrzegorz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 20.05.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 Zablokować 'ostoji' możliwość pisania, a wątek zostawić w "Śmietniku". Bo śmieszny. Tylko wcale nie dzięki przesłaniu. Nie rozumiem, jak można rozwalić Forum z aktywnymi setkami inteligentnych ludzi jednym dziwacznym postem ? Właśnie! A za karę zabrać berecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 20.05.2005 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2005 jolka, ale nie mój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 21.05.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2005 jolka, ale nie mój No właśnie - dopierom co Ci go oddał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 22.05.2005 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2005 jolka, ale nie mój No właśnie - dopierom co Ci go oddał... Oj chłopcy...nie wam zabrać tylko Kaśce Ostoi : Zablokować 'ostoji' możliwość pisania, a wątek zostawić w "Śmietniku". Bo śmieszny. Tylko wcale nie dzięki przesłaniu. To forum już dawno przestało być tylko i wyłącznie budowlane, a od czasu do czasu taki "rozśmieszacz" nikomu nie zaszkodzi-kto nie chce niech nie odpowiada. Ale zgadzam się z Ponurym-żeby przenosić takie wątki do specjalnego "śmietnikowego" działu i wtedy (może ) nie będzie bałaganu na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts