sebapark 30.06.2005 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 No i dzis kupiłem. 30arów ziemi, 200m2 domu+70m2 piwnicy o wysokosci 1,2m , stodoła, 35tyś złhttp://www.sebapark.abc.pl/ Jestem szczesliwy!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 30.06.2005 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2005 Życzę powodzenia i duuuużo wytrwałości Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mosewa 27.06.2009 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Wątek dawno temu był "używany". Jeżeli autor wątku się odezwie to jestem ciekawa jak wygląda sprawa domu dzisiaj. Udało sie go wyremontować, jeżeli tak to czy było warto czy lepiej nowy dom stawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebapark 27.06.2009 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Moi drodzy, mieszkamy już w tym domu pełny rok. Zaliczyliśmy w nim lato zimę i teraz trwa kolejne deszczowe lato. Wszystko się udało prawie zgodnie z planem. Nie doszacowałem jak większość osób kosztów remontu. Oprócz dachu wszystko zostało zrobione samodzielnie z pomocą tutejszych sąsiadów za roboczogodzinę około 10zł. Jest teraz późno, więc postaram się jutro powklejać linki do zdjęć z dzisiejszych czasów. Uważam że warto remontować stare domy ale trzeba to robić z głową i bez pośpiechu. Pozdrawiam SD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 30.06.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 Moi drodzy, mieszkamy już w tym domu pełny rok. Zaliczyliśmy w nim lato zimę i teraz trwa kolejne deszczowe lato. Wszystko się udało prawie zgodnie z planem. Nie doszacowałem jak większość osób kosztów remontu. Oprócz dachu wszystko zostało zrobione samodzielnie z pomocą tutejszych sąsiadów za roboczogodzinę około 10zł. Jest teraz późno, więc postaram się jutro powklejać linki do zdjęć z dzisiejszych czasów. Uważam że warto remontować stare domy ale trzeba to robić z głową i bez pośpiechu. Pozdrawiam SD. no to czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts