Błoch 25.10.2002 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Co mam zrobic jesli wyliczyłem wszystkie moje oszczędności na ok 100.000zł czy kupować mieszkanie w blokach czy może spróbować bdowy? Ha no właśnie jesli budowa to muszę zaznaczyć że nie mam żadnego doświadczenia w budownictwie i nie mam działki. Ale od czego zdolność kredytowa... Tak sobie wyliczyłem ze wziął bym 40.000zł kredytu Acha domEK miał by być mały ok 76.5m2 CO Wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.10.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 CO Wy na to ? Ano to, zebys sie troche wysilil i poszukal na forum tego tematu, byl wielokrotnie przerabiany. Dopisz swoje pytanie tam i czekaj na odpowiedx. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts